Hur man lägger ett omdöme på Amazon

May 17

Hur man lägger ett omdöme på Amazon


Amazon är en stor Internethandel leverantör, som erbjuder allt från elektronik till kläder, hyrfilmer till livsmedel och massor däremellan. Varje objekt säljs på sajten har möjlighet för användare att erbjuda sina egna recensioner, vilket ger köparna en uppfattning om kvaliteten på produkten de köper.

Instruktioner

1 Gå till Amazon och logga in på ditt konto genom att klicka på "Logga in" knappen längst upp på sidan, till höger i Amazonas logotyp. (Se Resurser)

2 Ange din e-postadress och lösenord för att logga in och söka efter objekt som du vill granska.

3 Rulla längst ned på sidan av det objekt som du vill granska. Du hittar antingen befintliga recensioner eller ett avsnitt som förklarar objektet har ännu inte granskats. Du kan klicka på knappen till höger på sidan som säger "Skapa din egen recension" under rubriken "Dela dina tankar med andra kunder."

4 Ange ditt pseudonymen (ett namn som visas bredvid din recension) samt ett betyg för produkten av fem, liksom ett betyg för de unika egenskaper som hänför sig till produkten och en rubrik för din recension.

5 Du kan sedan lägga till din recension i den stora rutan innan man beslutar om du vill få ett mail från Amazon varje gång någon kommenterar på din recension genom att kryssa i radiorutan.

6 Klicka på rutan som säger: "Förhandsgranska granskning" som öppnar en sida ger dig möjlighet att publicera det eller redigera översynen innan förhandsgranska och publicera ändringarna.

Tips

  • Lämnar recensioner kan hjälpa andra människor att fatta beslut om att köpa en produkt, precis som från andra kan hjälpa dig att fatta välgrundade beslut.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com