Hur man gör Professional DVD-etiketter

March 27

Hur man gör Professional DVD-etiketter


Teknik för att göra professionella DVD-etiketter har nått den punkt där du kan göra etiketter med datorn som rival tillverkade DVD-etiketter. Ett sätt att göra detta är att köpa en speciell typ av DVD-enhet som kan skriva ut direkt på DVD. Med den här enheten och tillhörande programvara, kan du skapa nästan alla typer av konstverk för etiketten.

Instruktioner

LightScribe Metod

1 Titta på din dator för att se om den innehåller en "LightScribe" enhet. Det kommer att ha etiketten på utsidan av skivenheten. LightScribe ingår i många datorer och bränna bilden på toppen av DVD.

2 Öppna skivenheten och placera en kompatibel LightScribe DVD (omärkta) i enheten. Etikettsidan av DVD bör vara helt tom. Stäng enhetsluckan och öppna etiketten skapa programvara.

3 Välj "New Project" och sedan "DVD eller CD Label" eller en liknande åtgärd från huvudmenyn. Skärmen ska dra upp en bild av en tom DVD som du kan designa.

4 Ladda upp ett foto från din dator eller använda en förinstallerad mönster för bakgrunden. En LightScribe-enheten endast skapar etiketter i svart och vitt.

5 Lägga till text till DVD. Anpassa teckensnitt och storlek. Du kan ändra gråskala nivå, men du kan inte välja färg.

6 Välj "Spara" när du är klar anpassa DVD.

7 Hit "Skriv ut" eller "Skapa etikett" knappen när du är klar. Processen med att bränna fast etiketten på DVD kan ta upp till en halv timme.

8 Hit "Eject" -knappen på din skivenhet när programvaran säger att bränningen är klar.

sticker Metod

9 Köp blank klistermärke etiketter gjorda för CD eller DVD.

10 Hämta eller köpa ett program som är speciellt avsedd för att utforma etiketter (se Resurser).

11 Installera programmet och öppna en ny mall. Det kommer att börja med en tom, vit cirkel som du måste fylla med din design.

12 Välj ett typsnitt och färg för DVD-titel och skriva in det i cirkeln mallen. Lägga till en bakgrundsbild från ett foto på din dator eller en redan tillgänglig med programvaran.

13 Placera den tomma DVD-skivor i skrivaren enligt anvisningarna som följde med etiketterna. Skriv ut så många kopior av etiketter som du behöver. Låt etiketten torka i en minut. Skala av skydds och försiktigt placera den över din DVD på etikettsidan.

Tips

  • Du kan sätta in DVD i LightScribe-enheten och lägga till mer text eller bilder om du inte är nöjd med den ursprungliga designen.
  • Använd inte DVD-skivor som inte är kompatibla med LightScribe-enheten, annars kan skada skivenheten.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com