Hur man gör en andra Grindr konto

March 27

Inrätta en andra Grindr konto för att använda när du reser till andra städer eller bara ha en alternativ profil som du kan använda för att möta lokala killar. Grindr är en mobil dejting ansökan om homosexuella män. Appen finns för iPhone, Blackberry och Android-enheter. Inrätta en andra Grindr konto tar bara några minuter, men du måste logga ut från ditt primära konto innan du försöker att skapa ett andra konto.

Instruktioner

1 Starta Grindr på din mobiltelefon om appen inte redan är öppet. Klicka eller knacka den svarta "Logga Off" knappen i det övre vänstra hörnet av skärmen för att logga ut från ditt befintliga konto om du är inloggad.

2 Välj "Kom igång nu" snarare än "Logga in". Välj en bild från enheten att fungera som en profilbild. Om ingen av bilderna på telefonen är lämpliga, klicka eller knacka på "Camera" ikonen för att ta en ny bild. Välj ett användarnamn, lösenord och ett visningsnamn och ange dina personliga profiluppgifter. Klicka eller knacka "Spara".

3 Bläddra igenom killar som befinner sig i närheten av dig. Tryck på ett profilen för att se fler detaljer, starta en chatt eller ens ordna ett datum.

4 Logga ut från det andra kontot när du vill använda den första.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com