Hur man bygger en DVD Dupliceringsapparaten Tower

June 9

Hur man bygger en DVD Dupliceringsapparaten Tower


En DVD-duplicering tornet kan vara en mycket praktisk sak att ha. Utformad för att göra flera kopior av samma DVD samtidigt, kan det spara mycket tid och energi för människor som behöver utföra en sådan uppgift. I allmänhet är ett torn köpt i en butik en enhet som ansluts direkt till en befintlig dator, men genom att spendera lite pengar, kan du konvertera en gammal dator du har kringspridda i din egen DVD-duplicering tornet.

Instruktioner

1 Hitta en billig dator. Det kan vara en du köper används eller en du hade liggande i flera år. De enda förutsättningarna som behövs för att ha är en hårddisk och expansionsportar på framsidan av fallet för att lägga skivenheter till.

2 Köpa en DVD-enhet. Öppna upp datorns hölje och skjut in den första expansionsport. Anslut den till ditt moderkort genom att ta en ledig bandkabel och ansluta den lilla plast ände som inte är ansluten till moderkortet på baksidan av enheten. Därefter köpa så många DVD-RW-enheter som du har öppna expansionsportar kvar. Anslut dem till datorn på samma sätt som du anslutit DVD-enheten.

3 Köpa och installera Nero Burning ROM. Nero är en CD / DVD-brännare verktyg som specialiserat sig på att bränna till flera enheter samtidigt.

4 Placera DVD du vill kopiera i DVD-enheten. Placera tomma, skrivbara DVD-skivor i resten av enheterna.

5 Öppna Nero. Under installationen var en "Nero" -ikonen placeras på skrivbordet. Dubbelklicka på den, och från skärmen som dyker upp, välj alternativet för en "Kopiera skiva." Programmet kommer automatiskt att inse att den skiva du vill kopiera är den i DVD-enheten med data på den. Det kommer också att samtidigt känna igen tom media i resten av de bifogade enheter. Klicka bara på "Skriv" -knappen på undersidan av fönstret skärmen, och det kommer att göra flera kopior av skivan samtidigt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com