Det bästa sättet att ladda ner filmer

June 29

Det bästa sättet att ladda ner filmer


När Internetanslutningar höghastighets blev populär i början av 2000-talet, så gjorde även Internet Movie delning. En del av denna delning var lagligt, medan en del av det var inte. Film piratkopiering blev vanliga plats. Straff för piratkopiering blev också vanligare. Det bästa sättet att undvika rättsliga följder är att bara ladda ner filmer lagligt. Förutom att vara laglig, lagliga nedladdningar är ofta av en högre bildkvalitet än de som finns på pirat webbplatser. Men de kommer på avvägningen av kostar pengar. Eftersom dessa pengar går delvis till producenterna av filmen, du åtminstone att stödja industrin.

Instruktioner

1 Besöka en online film webbplats. Populära exempel är CinemaNow och Blockbuster on Demand. Båda webbplatserna har ett stort utbud att välja mellan, liksom både en "köp" och "hyra" -funktionen. Blockbuster är anmärkningsvärd för att erbjuda ett antal titlar utan kostnad. I allmänhet är dock, att köpa en film på någon plats kostar mellan $ 10 och $ 20.

2 Sök på plats för film du vill titta på. Om en webbplats saknar en film, är det värt att kontrollera det andra.

3 Välja att antingen hyra eller köpa filmen och sedan klicka på ladda ner. När du köper filmen, kommer du att kunna titta på den när du vill så länge det är på din dator. Hyra det en gräns för hur många dagar du kan titta på det. Efter den tiden har gått, kommer det automatiskt radera sig från datorn.

4 Fyll i registreringsinformationen om du inte redan har gjort det. Detta kommer att inkludera din kreditkortsinformation så att du kan faktureras för dina inköp. När du har registrerat, du behöver bara logga in för att få tillgång till filmen nedladdningar igen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com