Hur man bygger en CD duplicering Tower

May 3

Hur man bygger en CD duplicering Tower


En CD dubbeltorn är i huvudsak en datorväska som innehåller flera CD-brännare. Dessa används för att göra flera kopior av skivor samtidigt att skära ner på både tid och arbete. En CD dubbel torn som du köper i en butik är något som du skulle ansluta till en befintlig dator. En som du bygga själv är lite annorlunda, men kommer fortfarande att uppnå samma resultat. Använd den här artikeln som en guide när du bygger en cd dubbeltorn.

Instruktioner

1 Hitta en billig dator. Detta kan vara en som du redan har och inte använder längre eller en som du köper speciellt för detta ändamål. De enda kraven måste ha är att det har en hårddisk med ett operativsystem installerat och flera expansions vikar för att installera hårdvara (i det här fallet, media diskenheter).

2 Installera en CD-ROM-enhet inuti datorn fallet. Du kan göra detta genom att skjuta in enheten i en av fallexpansions vikar och sedan ansluta den till ditt moderkort med en bandkabel. Flatkabeln bör redan ansluten till moderkortet, så allt du behöver göra är att ta den andra änden och anslut den till en plats som det kan gå på baksidan av enheten. När du är klar, skruva fast enheten på plats så det inte rör sig runt.

3 Fyll resten av expansionsfack på datorns fallet med CD-brännare. I en vanlig dator, är begränsad på grund av att det finns så många olika enheter som redan är anslutna till moderkortet antalet interna enheter som du kan ha. I en CD duplicering torn behöver du inte något annat än enheter, så köpa och lägga till så många CD brännare till fallet eftersom det finns fria bandkablar på moderkortet. Lägg dem på samma sätt som du har lagt till enheten i steg två.

4 Köpa och installera Nero Burning ROM. Nero är en mediaskriv svit som kan tillåta en person att skriva till flera enheter samtidigt. Detta är den viktigaste mjukvara i cd dubbeltornet. Nero finns på någon elektronik återförsäljare som Best Buy eller för nedladdning efter köpet via Internet från Neros webbplats (se Resurser).

5 Placera CD som du vill kopiera i CD-ROM-enheten. Placera tomma skrivbara CD-skivor i resten av CD-brännare. Slå på cd dubbeltorn och starta Nero.

6 Berätta Nero du vill skriva till flera enheter. När programmet laddar det börjar en Wizard, som är en förenklad version av det program som används när du inte tänker på att förändra en hel del av de specifika steg på vägen. Klicka på "CD Copy" från listan med alternativ. Det kommer att känna igen CD i CD-ROM-enhet som den som kopieras. Det kommer också att automatiskt känna igen den tomma media i resten av CD-brännare som vad det kopierar till. Klicka bara på knappen "Bränn" och Nero kommer att göra en kopia av media i CD-ROM-enheten på varje CD brännare i ditt torn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com