Hur man sätter HTML Into Gmail

May 5

Ibland är det bra att infoga HTML Web programmeringsspråk till ett Gmail-meddelande, såsom att sätta in en signatur med en bild eller en fullständig HTML-e med gemensamma HTML-element som tabeller, "<div>" taggar eller länkar. Gmail tillåter inte att infoga HTML-kod direkt i dina meddelanden. Du kan dock kopiera utsignalen från en HTML-sida och klistra in den på kroppen av en Gmail e-postmeddelande för att infoga HTML i ett Gmail-meddelande.

Instruktioner

1 Ladda upp några bilder som du vill inkludera i Gmail-meddelande till din webbserver på nätet eller en fotosajt. Eftersom Gmail inte tillåter dig att infoga HTML direkt i meddelandet, måste du referera bilder på nätet istället för bifoga dem i e-postmeddelandet.

2 Skapa ett HTML-dokument antingen via en HTML-redigerare, en vad-du-ser-är-vad-du-får redaktör eller genom att använda Anteckningar. Referens placeringen av några bilder på nätet och inte de som sparats på datorn när du sätter bildtaggar i HTML-koden.

3 Visa HTML-utdata i webbläsaren. Om du har skapat filen på din dator via en HTML-redigerare eller Anteckningar, helt enkelt högerklicka på filen. Klicka på "Öppna med" och klicka på webbläsaren från listan. Om du använder en WYSIWYG-redigerare på nätet, välj alternativet att förhandsgranska produktionen.

4 Markera allt innehåll på sidan som du vill inkludera i ditt Gmail-meddelande och tryck på "Ctrl" och "C" tillsammans för att kopiera den till Urklipp.

5 Öppna webbläsaren och logga in på ditt Gmail (gmail.com) konto och klicka på "Skriv" för att skapa ett nytt meddelande. Skriv in ditt meddelande valfritt och sedan högerklicka där du vill att HTML-utdata ska visas i ditt meddelande. Klicka på "Klistra in." HTML-utdata visas i Gmail-meddelande.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com