Hur Focus suddiga bilder

February 24

Hur Focus suddiga bilder


En suddig bild är ett svårt problem att fixa. När ett foto är betydligt suddig på grund av kameraskakningar eller rörelseoskärpa, kan du ha mycket begränsade resultat vid försök att rätta till problemet. Men i många fall, om ett foto är bara något ur fokus, är det möjligt att rätta till det med hjälp av bildredigeringsprogram. Tack vare den avancerade tekniken som finns i många datorprogram, kan förbättringar göras med bara några klick.

Instruktioner

1 Öppna bildredigeringsprogram och ladda foto som du vill arbeta med.

2 Klicka på "Filter" och sedan "skärpa" från programmets meny. Du kommer förmodligen se mindre förbättringar i bilden. Kör det här filtret två eller tre gånger som behövs men vara noga med att inte överdriva det. Omfattande användning av skärpefiltret kan göra färgerna verkar överdrivna och bilden pixelated.

3 Klicka på "Filter", "Skärpa" och sedan "Smart skärpa" för bilder där normal skärpa verktyg är ineffektiva. Den smarta vässa verktyg hjälper till att eliminera olika problem som rörelseoskärpa, Gaussisk oskärpa och allmän linsoskärpa. Välj det problem som plågar ditt foto det mesta av den dialogruta rullgardinsmenyn och se till att "preview" är markerad.

4 Lek med "belopp" reglaget och "pixlar" reglaget för att se olika resultat. När du har hittat den perfekta kombinationen för din bild, klicka på "OK" och spara filen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com