Hur man använder Autotext i Outlook 2007

February 27

Hur man använder Autotext i Outlook 2007


Microsoft erbjuder en funktion som kallas "Auto Text" i många Office-program, till exempel Outlook. "Auto Text" kommer att föreslå ett ord eller en fras, baserat på den text du börjar skriva. Det finns många "Auto Text" poster som är inbyggda i Office-programmen, till exempel dagar, månader och hälsningar, men du kan lägga till egna poster samt. I Outlook 2007, "Auto Text" ingår i "Snabbdelar" -funktionen.

Instruktioner

1 Öppna ett nytt e-postmeddelande i Outlook 2007. Skriv in ordet eller frasen som du vill använda som "Auto Text."

2 Gå till "Infoga" -fliken och välj "Snabbdelar" i "Text" grupp.

3 Välj "Spara markering till Quick Parts Gallery." "Skapa ny byggsten" dialogruta öppnas.

4 Skriv in ett namn för din "Auto Text" post i "efternamn". Välj "Auto Text" i "Galleri" -listan. Välj "Allmänt" i "Kategori" listan och skriv en beskrivning av "Auto Text" posten, såsom "mitt kontor kontaktinformation." Välj "Normal e-post" i "Spara i" rutan. Välj "Infoga innehåll i ett eget stycke" för ett block av text som en signatur, eller välj "Infoga innehåll Enbart" för text som du vill kunna sätta in en mening eller stycke. Klicka på "OK."

5 Klicka insidan av ett e-postmeddelande eller annan Outlook-formulär. Gå till "Infoga" -fliken, klicka på "Snabbdelar" och välj "Auto Text" post som du vill infoga.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com