Hur att hitta min adressbok för Yahoo E

March 18

Hur att hitta min adressbok för Yahoo E


Din Yahoo Mail adressbok, även känd som "Yahoo Kontakter" gör det enkelt för dig att lagra e-postadresser och annan information om personer som du ofta skickar e-post. När du sparar en kontakt i din adressbok, kan du dra nytta av Yahoos "Adress Komplettera automatiskt" -funktionen, som automatiskt föreslår matchande e-postadresser från adressboken som du skriver i "Till:" fältet. Du kan också organisera och kategorisera dina kontakter och få tillgång till kontaktlista överallt där du har tillgång till Internet.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Yahoo Mail-konto.

2 Klicka på fliken "Kontakt" längst upp på sidan.

3 Visa dina kontakter till vänster på sidan. Klicka på en kontakt för att visa eller redigera personens uppgifter. När du klickar på en kontakts namn, kan du klicka på e-postadressen för att komponera en ny Yahoo Mail-meddelande.

Tips

  • För att göra det lättare för dig att hitta dina kontakter, klicka på "sorteras" ovanför din kontaktlista och välja att sortera dina kontakter efter förnamn, efternamn eller e-postadress.
  • Organisera dina Yahoo kontakter i kategorier för att göra dem lättare att hitta och e-post. När du placerar folk i kategorier, kan du skapa en enda e-post till skicka till en hel kategori av kontakter. Klicka på "Lägg till kategori" för att skapa en ny grupp.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com