Hur man kan stoppa Compact Mail

April 24

Hur man kan stoppa Compact Mail


När du tar bort ett e-postmeddelande i Outlook Express, Windows Mail, Mozilla Thunderbird eller annan e-postklient, inte riktigt gå bort. E-postklient döljer helt enkelt bort meddelandet - även efter att du har tömt papperskorgen. När dina mappar har samlat tillräckligt spillo, "tom" utrymme, e-postklient komprimerar mapparna, verkligen ta bort borttagna meddelanden och återta utrymmet. Processen kan ta lång tid och förbruka en märkbar mängd systemresurser. Gemensam visdom säger inte att avbryta processen på något sätt. Men om du måste stoppa mappen kompakte, det finns ett sätt.

Instruktioner

1 Högerklicka på aktivitetsfältet i Windows (baren som du ser öppna program). Välj "Task Manager".

2 Klicka på e-postklienten i Aktivitetshanteraren, klicka sedan på "Avsluta process." Vänta några sekunder för programmet att avslutas.

3 Klicka på "Processer" -fliken och bläddra igenom den för att se till att din klient inte fortfarande körs i bakgrunden. Om du tycker att det är i listan, klicka en gång, klicka sedan på "Avsluta process."

Tips

  • Som standard, Mozilla Thunderbird inte kompakta mappar utan att användaren behöver (dvs användaren måste manuellt högerklicka på en mapp och välj "Compact"). Ändra denna inställning i Inställningar. Kontrollera "Compact mappar när det kommer att spara över" och välja ett antal kilobyte (KB).
  • Avbryta din e-postklient medan den kompakte post kan orsaka post radering.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com