Hur man gör en Photo Booth Mindre

March 4

Hur man gör en Photo Booth Mindre


Att minska storleken på ett digitalt foto monter kan vara en tidskrävande process, beroende på bilden som det skildras. Om bakgrunden är särskilt komplicerad eller fotoautomaten inte passar helt i bildens ram, sedan göra det mindre svårt. I de flesta fall, men du kan göra en fotoautomat, och alla andra föremål, mindre användning av någon kvalitet bildredigeringsprogram program, till exempel Adobe Photoshop, GIMP eller Corel Paint Photo Pro.

Instruktioner

1 Öppna ett bildredigeringsprogrammet och ladda den bild som skildrar fotoautomat du vill göra mindre. Zooma in så fotoautomaten fyller hela fönstret eller skärmen.

2 Klicka på programmet magnetfält markeringsverktyg i sin verktygsfältet. Verktyget låter dig välja ett objekt genom att hålla sig till sin disposition. Klicka en gång längs kanten av fotoautomaten, och dra muspekaren hela vägen runt omkretsen av montern. När du är klar klickar du på startpunkten för att stänga banan. Valet behöver inte vara perfekt.

3 Klicka på programmets lasso eller fritt val i verktygsfältet. Zooma in på ett område runt fotoautomaten omkrets där den magnetiska markeringsverktyget inte fungerade. Håll datorn tangentbordets "Shift" tangenten medan du klickar och drar markören för att lägga till andra delar ditt val att magnetmarkeringsverktyg missa. Håll ned tangentbordets "Alt" -tangenten samtidigt som du klickar och drar för att radera delar av ditt val att magnetverktyget väljs av misstag.

4 Öppna "fri omvandla" eller "skala" verktyg från programmets menyn "Redigera". Klicka på en av hörnen på foto monter val, och dra markören inåt. Håll ned tangentbordet "Shift" för att säkerställa att bilden skalas jämnt för bredd och höjd. Tryck på tangentbordets "Enter" för att acceptera skalning när boxen är den storlek du vill.

5 Placera montern varhelst du föredrar i bilden, eller kopiera den och klistra in den på en ny bakgrund. Du kan behöva använda en annan del av bilden eftersom bildredigeringsprogram inte kan fylla utrymmet montern som används för att ockupera. Om den inte gör det, beskära bilden eller använd en "klon stämpel" verktyg för att fylla en del av bakgrunden.

6 Spara ditt arbete.

Tips

  • Minska ett foto monter storlek innan du tar en bild genom att zooma ut på bilden eller placera kameran längre bort från båset.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com