Hur Kopiera CDG till CDR

March 14

Hur Kopiera CDG till CDR


En CDG eller Compact Disc + Graphic är ett standardformat för att spela karaoke låtar. Detta gör det möjligt att lyssna på musik medan du tittar på en video och se de ord som följer sången. Om du vill kunna läsa de ord du behöver för att bränna din CDG-filen till en CDG skiva tänkt att läsa den. Om du bara vill lyssna på musik, men du kan bränna filen till en vanlig CDR (compact disc rewritable.)

Instruktioner

1 Sätt in en tom CD-R i enheten på datorn och dubbelklicka på den mapp som innehåller dina CDG-filer.

2 Högerklicka på CDG fil (er) du vill bränna. Välj "Skicka till" och välj CD-enheten.

3 Välj "Start" i verktygsfältet längst ner på din dator.

4 Öppna "Den här datorn" och dubbelklicka på den tomma CD-ikonen. Du kommer att se CDG fil (er) som du har valt under "Filer som är redo att skrivas till CD-skivan" rubrik.

5 Högerklicka på en tom plats bredvid en av filerna för att få upp en låda med alternativ. Välj "Skriv dessa filer till CD" från de tillgängliga alternativen.

6 Skriv namnet på CD-skivan i rutan. Om du lämnar det tomt standardnamnet är datumet. Klicka på "Nästa" längst ned på CD Writing Wizard för att börja bränna CDG fil (er) till CD.

7 Vänta tills CD att brinna. Hur lång tid det tar kommer att anges av förloppsindikator. När den är klar ta bort CD-skivan från enheten.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com