Hur fixar MIME fel

March 21

Hur fixar MIME fel


Några populärare är lika vanligt och lägligt eftersom de ofta "MIME-typ" fel som rapporteras av Windows popup-fel rutor. De kan slå precis som du har hämtat eller fått en fil av stort intresse som inte öppnas förrän problemet är åtgärdat. MIME fel skapas av en obalans mellan en fil format och det sätt på vilket format registreras och bearbetas av ett operativsystem. Vanligtvis en skadad komponent i Windows-systemet förhindrar att datorn hantering av filen som avsett. MIME fel lätt fast.

Instruktioner

1 Ladda ner ett program för att stabilisera Windows-registret. Denna del av operativsystemet styr föreningar och processer fil för varje filformat datorn möten. När registret blir korrupt, MIME fel och andra liknande problem är mer sannolikt att presentera. En grundlig rengöring av registret löser dessa frågor i de flesta fall. Många program finns tillgängliga för att ta itu med denna uppgift, inklusive RegCure, en gratis nedladdning. Programmet bör lösa MIME typ fel samtidigt gör datorn mer effektiv och därmed snabbare att använda.

2 Installera Windows-registret optimeringsprogram. Dessa program är oftast lätta och installera snabbt och smärtfritt. Dubbelklicka på den nedladdade filen och följ instruktionerna på skärmen tills programmet är helt installerad.

3 Kör Windows-registret optimeringsprogram. De flesta program erbjuder betydande anpassning och funktioner. MIME fel är bara en brist ett bra register program kommer att fixa. Välj bland de tillgängliga alternativen eller för förstagångsanvändare, acceptera standardkonfigurationen. Rengöring av registret och optimera datorn hanteras snabbt av programmet. Alla bör vara klar inom två minuter.

4 Stäng programmet och starta om datorn.

5 Försök att öppna den nedladdade filen som först orsakade MIME fel. I de flesta fall bör dessa fel visas inte längre. Men eftersom MIME fel ibland direkt orsakas av en skadad fil, är det möjligt lösningen kan inte fastställas på slutet. I ett sådant fall, begära en ny kopia av filen.

Tips

  • Nedladdade filer kan orsaka mycket mer betydande problem än en MIME fel. Alltid vara försiktig om källan till en fil, och inte öppna bilagor från avsändare du inte känner eller litar på.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com