Hur man gör en spoiler i Photoshop

December 27

Hur man gör en spoiler i Photoshop


Oavsett om du är en bil hobby eller uppgift att skapa fordons layouter för en katalog eller tidskrift, kan du använda ett grafikprogram program som Photoshop för att göra ditt konstverk enklare. Photoshop, en del av Adobe Creative Suite, erbjuder en mängd olika verktyg som du kan utnyttja för att öka bilens foton, bland annat knep som att lägga spoilers. Med Photoshop, dra dina egna spoiler eller lägga till en från en liknande fordonets märke och modell, i en sömlös display - din tittare har ingen aning om det var inte en del av tillverkningsprocessen.

Instruktioner

Rita en Spoiler

1 Öppna ett foto bil i Photoshop genom att klicka på "File" och sedan "Öppna" och bläddra till dess plats på datorn. Dubbelklicka på bilden så att den visas på din arbetsyta.

2 Klicka på ikonen "Nytt lager", som ser ut som en böjd klisterlapp på "Lager" paletten. Lägg märke till en ny "Layer 1" visas.

3 Klicka på "Pipett" verktyg på "Verktyg" paletten på vänster sida av skärmen. Klicka sedan markören någonstans på bilen för att få den exakta lacken, som du använder för att dra spoilern. Längst upp till vänster, färgad ruta i "Color Picker" ändras till färgen på bilen du bara provtas.

4 Klicka på "Paintbrush" verktyg på paletten, sedan dra ner menyn "Brush" längst upp på skärmen. Välj en solid runda borsthuvud såsom # 9, sedan muspekaren över skärmen och märker det ändras till en ihålig cirkel. Rita konturerna av spoiler på baksidan av bilen.

5 Klicka på "Paint Bucket" verktyg, som ser ut som en tippfärgburk, i spoilern kontur, som sedan fylls med samma färg färg.

6 Klicka på "Paintbrush" igen och byta färg färger och borsthuvuden; välja en mycket fin liten borsthuvudet. Lägg accenter sådana som racing ränder till spoilern. (Detta steg är valfritt.)

7 Dubbelklicka på Layer 1 rad i "Lager" paletten för att få "Layer Styles" fönstret. Kontrollera "Skugga" låda, som kommer att göra din spoiler verkar ha mer dimension som resten av bilen. Eventuellt kontrollera "yttre glöd" låda, som kommer att göra din spoiler ser ut som om den har en ring av ljus runt den.

Överföra en Spoiler

8 Öppna de två digitala bilder, en med en spoiler och en utan, i Photoshop så att de är kaklade på din arbetsplats. Klicka på bilden av bilen med spoilern så har fokus.

9 Klicka på "Lasso" verktyg på "Verktyg" paletten på vänster sida av skärmen. Rita en linje runt spoilern. En prickad blinkande linje visas.

10 Tryck på "Ctrl" och "C" på tangentbordet, är detta kopieringsfunktionen. Klicka på andra fotot så det har fokus, och tryck sedan på "Ctrl" och "V" nycklar, vilket är pastan funktionen. Utskärningen av spoilern pastor på fotografiet.

11 Klicka på "Flytta" verktyg, som ser ut som en svart pil huvud och kors, sedan dra spoilern på plats på bilen. Om det inklistrade i alltför stor, klicka på "Redigera" och sedan "Trans" och sedan "Skala" och krympa ner i storlek.

12 Klicka på "Lasso" verktyget igen och rita små linjer runt alla ovidkommande bakgrundsfärg som kan ha klistrat in med spoilern som du inte vill ha på bilen fotot. När du ser blinkande linjer, tryck på "Delete" på tangentbordet, som tar bort det område som du just inringad.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com