Inaktivera en Windows-brandväggen med gpedit

December 21

Windows innehåller en integrerad brandvägg som blockerar inkommande nätverkstrafik som standard. Windows-brandväggen kan inaktiveras helt om du vill använda en tredje part brandvägg eller vill Windows-datorer på ett internt nätverk för att ta emot all trafik. En metod för att inaktivera Windows-brandväggen är att använda gpedit gruppen politiska redaktör. Systemadministratörer använder grupp politik för att låsa och konfigurera Windows-installationer, ofta genom en central grupp policyserver. Gruppolicyredigeraren är en avancerad funktion, så det är inte tillgänglig på hemma versioner av Windows.

Instruktioner

1 Öppna gruppen politiska editor genom att klicka på "Start" skriva "gpedit.msc" i sökrutan i startmenyn och trycka på "Enter".

2 Expandera "Datorkonfiguration \ Administrativa mallar \ Network \ Nätverksanslutningar \ Windows-brandväggen" mappar genom att klicka på pilen till vänster om varje mapp.

3 Välj "Standard Profile" mapp under mappen i Windows-brandväggen.

4 Dubbelklicka på "Windows-brandväggen: Skydda alla nätverksanslutningar" i den högra rutan i gruppen politiska redigeringsfönstret.

5 Klicka på "Disabled" och "OK".

6 Välj "Domänprofil" mapp under mappen Windows-brandväggen i den vänstra rutan.

7 Dubbelklicka på "Windows-brandväggen: Skydda alla nätverksanslutningar" i den högra rutan,

8 Klicka på "Disabled" och "OK".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com