Hur få min webbsida att komma upp i sökningar

June 14

Webbsidor som ranka bra i resultat på sökmotorer är varje webmaster dröm. Men att få din webbplats att visas i sökningar kan vara svårt om du siktar på en konkurrensutsatt område. Använd olika sökmotoroptimering eller SEO-tekniker som sökord inriktning och länk bygga för att få mer trafik. Ha tålamod och kom ihåg att en del av dina sidor kan göra bättre än andra beroende på hur hård är konkurrensen om sina ämnen.

Instruktioner

1 Forskning sökord för din webbplats. Folk tycker webbsidor genom att skriva sökord i sökmotorer. Du måste rikta in sökord som är relevanta för webbplatsens innehåll. Bestämma vilka sökord som ska användas för var och en av dina webbsidor. Att få idéer, besök konkurrenters webbplatser och forum som rör din webbplats ämne. Fråga dig själv vad fraser eller termer du skulle använda om du skulle söka på ämnet på webben. Ju mer bekant du är med din webbplats ämne, desto lättare blir det för dig att komma med lämpliga sökord.

2 Använd nyckelord i sidorna på din webbplats. Bör du lägga in sökorden i viktiga områden såsom titel, rubriker, huvudinnehåll och metataggar. Till exempel, om du väljer "sökmotor" som sökord, använd en sida titel som beskriver innehållet på sidan och innehåller sökordet, som "History of sökmotorer." Inte över sökord.

3 Skapa rikt innehåll för varje webbsida. Sidor som innehåller användbar information och sökordsinriktade har en bättre chans att komma upp i sökresultaten. Skriva informativa artiklar som är minst 400 till 600 ord lång. Se till att innehållet på sidan är relevant för de sökord som du använder i det.

4 Få andra webbsidor att länka till de sidor du vill främja. Det finns många sätt att få länkar. Du kan infoga länkar i foruminlägg, e-signaturer, sociala nätverk och social bookmarking sites och andra webbplatser som du äger. Du kan också skicka in artiklar till artikeln kataloger med bakåtlänkar till dina sidor. När du länkar till en sida, använda sökord i länken ankare text för att låta sökmotorer vet sidan är relevant för riktade sökord.

5 Underhålla din webbplats. En väl omhändertagna webbplats är mer sannolikt att få bättre sökmotor ranking än en som är eftersatt och uppdateras inte längre. Uppdatera dina sidor regelbundet och se till att du tar bort inaktuell information. Främja din webbplats genom att blogga, sociala nätverk, svara på frågor i forum och länk bygga. När ditt rykte som en expert inom ditt område växer, kommer det att tjäna mer och mer uppmärksamhet för din webbplats.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com