Hur du uppdaterar DNS GoDaddy

August 15

Hur du uppdaterar DNS GoDaddy


Domain Name Servers (DNS) berätta webbläsare var att hitta en viss webbplats. Om GoDaddy registrerar ett domännamn, kommer det också att be registranten ge namnen på minst två namnservrar. Webbläsaren får rätt IP-adress för domänen från domännamnsservrar, fortsätter sedan till webbplatsen. Om du ändra platsen för din webbplats, måste du uppdatera DNS.

Registrera din domän

För att driva en webbplats människor kan lätt hitta, måste du ha ett domännamn. En av de största registrarer är GoDaddy. Navigera till sin webbplats och peka på "Domäner" längst upp till vänster på hemsidan. Klicka på "domänregistrering" och skriv in namnet på den domän som du vill registrera. Om din domän är tillgänglig, följ instruktionerna för att registrera domänen och öppna ett konto med ett användarnamn och ett lösenord.

Hitta en värd

Ett domännamn är som ett företagsnamn. För att verkligen fungera, men du behöver en plats. Många webbhotell finns, så hitta en som kommer att ge dig det utrymme du vill, tillräckligt med bandbredd för dina potentiella besökare, och funktioner som e-post och e-handel. Grundläggande hosting för en start-up bör vara mindre än $ 10 per månad. Du kommer att kunna ändra värdar senare om det behövs, när du har en bättre uppfattning om hur din webbplats kommer att köras.

Få din DNS-information

Din webbplats ligger på en server och dess läge ges av IP-adress. Din webbplats värd driver webbplatsen servern och även har åtminstone en huvud och en eller flera backup domännamnsservrar. Dessa servrar har sina egna namn och IP-adresser. Kontrollera din webbplats information, din värdens supportsidor och dess hjälpsystem för att hitta DNS-informationen.

Uppdatera din GoDaddy DNS

När du först registrera din domän, kommer GoDaddy ange standard DNS för domänregistrering. Nu när du har DNS-information för din egen hemsida, måste du uppdatera GoDaddy registrering. Logga in på ditt konto med användarnamn och lösenord. Peka på "Mitt Konto" längst upp till höger och klicka på "Mina produkter." Klicka på din domän. Klicka på "Set namnservrar." Fyll i din namnserveradresser och klicka på knappen som säger: "Jag har inget specifikt namnservrar för mina domäner." Din domän kommer att vara aktiv inom 24 timmar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com