Så här uppgraderar Real Player

August 17

Så här uppgraderar Real Player


Realplayer är en stor övergripande mediaspelare som kan ladda ner filmer från nätet och spela dina digitala musikfiler. Men för att uppleva allt det kan göra - från DVD-bränning till konvertering band och vinyl till MP3 - du kommer att behöva uppgradera till Realplayer Plus. Processen är snabb och lätt som det kan göras helt online.

Instruktioner

1 Gå till Real.com, hemsidan för Realplayer, Rhapsody och andra tillhörande program.

2 Klicka på någon av länkarna för Realplayer eller företrädesvis Player Plus. Hursomhelst, kommer du att tas till Realplayer delen av webbplatsen och du kommer att få tillgång till sektionen Realplayer Plus.

3 Tryck på den stora gröna knappen Hämta som anger Köp nu för att börja inköpsprocessen för Realplayer Plus Real Store

4 Fyll i din e-postadress och ett lösenord om du är en första gången kund. Om du en återkommande kund till Real Store kan du klicka på länken som säger "Är du redan kund? Logga in "för att komma åt redan existerande konto för denna process.

5 Fyll i din faktureringsinformation. Observera att du kommer att kräva ett kreditkort för att köpa Realplayer Plus. När du är klar, bekräfta dina uppgifter på nästa sida.

6 Ladda ner Realplayer genom att spara installationsfilen när "Save File" prompt visas. Dubbelklicka på installationsprogrammet när du har hämtat det för att installera ditt exemplar av Realplayer och sedan logga in på tillgång till Realplayer Plus funktioner.

Tips

  • Vissa funktioner i Realplayer Plus kräver att du har tillgång till internet att fungera men den grundläggande Realplayer inte.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com