Office är långsamt öppnande och Nerladdning Word-filer

August 16

Office är långsamt öppnande och Nerladdning Word-filer


Microsoft Word kan ta lång tid att öppna ett dokument, om dokumentet innehåller en stor mängd information, såsom detaljerade bilder och diagram. Men om en relativt liten dokument tar lång tid att öppna, är det sannolikt något fel med Microsoft Word, dokumentet eller datorn. Följ dessa steg för att lösa problemet. Stegen gäller Vista och Windows 7 operativsystem.

Instruktioner

Ta bort tillfälliga filer

1 Klicka på "Start" -menyn ikonen.

2 Skriv "TMP" i "Sök filer och program" rutan.

3 Ta bort alla filer i "Resultat listan" som har tillägget "TMP" - såsom story.tmp. För att ta bort en fil, högerklicka på filen och välj "Ta bort". Dessa filer är Microsoft Word temporära filer och de kan bromsa Microsoft Word ner avsevärt. Om problemet kvarstår fortsätter du till nästa avsnitt.

Fixa en korrupt dokument

4 Öppna den långsamma dokumentet och sedan öppna ett nytt tomt dokument.

5 Tryck på "Ctrl" och klicka på "Home" i den långsamma dokumentet för att gå till början av dokumentet.

6 Tryck på "Shift" + "Ctrl" + "End" för att välja allting, och sedan trycka på "Shift" + "Vänsterpil."

7 Tryck på "Ctrl" + "C" och klicka sedan på nytt tomt dokument och tryck på "Ctrl" + "V." Informationen från den långsamma dokument klistras in det nya dokumentet.

8 Spara det nya dokumentet och ta bort den långsamma dokumentet. Stäng och öppna det nya dokumentet. Dokumentet bör inte längre vara korrupt och ska öppna snabbt. Om den inte gör det, fortsätter till nästa avsnitt.

Kör Windows Defender

9 Klicka på "Start", "Alla program" och "Windows Defender."

10 Klicka på "Pil ned" bredvid "Scan" och välj "Full Scan" från rullgardinsmenyn. Windows Defender, ett gratis program som medföljer Windows Vista och Windows 7 operativsystem, kommer att skanna din dator och ta bort eventuella skadliga program som det upptäcker. Ofta skadliga program långsam program, till exempel Microsoft Word.

11 Starta om datorn när du uppmanas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com