Hur du uppdaterar trådlösa drivrutiner för Windows XP

September 2

Hur du uppdaterar trådlösa drivrutiner för Windows XP


Persondatorer (PC) som använder Microsoft Windows XP stöder också trådlös Internet-anslutning. Trådlösa anslutningar tillåter PC-användare flexibilitet och rörlighet i anslutning till Internet. Trådlösa adaptrar är mångsidiga, och kompatibel med både stationära och bärbara formfaktorer. Trådlös Internet-teknik sysselsätter många protokoll och standarder, som påverkar både prestanda och säkerhet. Denna teknik utvecklas ständigt i termer av prestanda och säkerhet, och du bör göra varje försök att hålla dina trådlösa drivrutiner uppdateras för att dra nytta av dessa förbättringar. Microsoft förstår nödvändigheten att hålla trådlösa förare uppdaterade och gör processen lätt i Windows XP.

Instruktioner

1 Upprätta en alternativ Internet-anslutning. Säkerställa den primära Internetanslutningen är oberoende av det trådlösa kortet. Med hjälp av en direkt anslutning till en router via Ethernet-kablar är ett alternativ. Med hjälp av uppringt Internet är ett annat alternativ, men kommer att bromsa processen föraren uppdatera.

2 Öppna "Enhetshanteraren." Öppna Kontrollpanelen från Start-menyn. Klicka på "Prestanda och underhåll" -ikonen, klicka på "System". Klicka på fliken "Maskinvara" i "Systemegenskaper" fönstret. Klicka på "Enhetshanteraren."

Observera Kontrollpanelen erbjuder två "Visningar": ". Kategori" "Classic" och Om din kontrollpanel är inställd på "klassiskt läge" fönstret med "Prestanda och underhåll" kategorinamn visas inte. Istället efter tillgång till Kontrollpanelen, gå direkt till "System" och följa upp med att klicka på "Hardware" och "Enhetshanteraren."

3 I "Typer" lista över enheter hitta kategorin "Nätverkskort". Klicka på "Plus" tecken för att utöka listan av adaptrar. Identifiera den trådlösa adaptern efter avdrag; Om en adapter för märkning innehåller ordet "trådlös" tillsammans med ett varumärke, mest troligt att det är. Ett exempel trådlös adapter, "Intel PRO Wireless." Vänsterklicka för att markera den trådlösa adaptern.

4 Uppdatera trådlös förare. Högerklicka på den markerade trådlösa drivrutin och välj "Uppdatera drivrutin" från popupmenyn. I "Uppdatera maskinvara Wizard" dialogrutan, välj "Installera programvaran automatiskt" knappen. Klicka på "Nästa". Instruktionerna är intuitivt, Läs och vänta tills Windows XP för att ansluta till Microsoft för att få eventuella uppdateringar som kan ha publicerats och släppts.

5 Om följande meddelande visas: "Guiden kunde inte hitta en bättre matchning för din hårdvara ..." gå till tillverkarens supportsida. Använd den trådlösa adaptern varumärke, såsom "Intel PRO Wireless", för att leta upp och gå till tillverkarens supportsida för potentiella uppdateringar.

Tips

  • Om den trådlösa uppdateringen föraren orsakar fel, helt enkelt använda "Återställ tidigare drivrutin" för att återställa den ursprungliga föraren. Denna funktion är också tillgängliga via "Enhetshanteraren" genom att vänsterklicka direkt på den trådlösa förarens namn och välja fliken "Drivrutin".
  • När du utför dina trådlösa drivrutinsuppdateringar, granska inställningarna för att säkerställa ingen av dina säkerhetsinställningar har ändrats eller stängas av helt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com