Köra ett spionprogram från CD eller diskett

April 30

Köra ett spionprogram från CD eller diskett


Spionprogram anses skadlig kod (skadliga program). Det kan ha negativa effekter på din dator. Den här typen av skadlig kod kan installera popup-annonser eller spela datorn aktivitet. Ett spionprogram-borttagning program kan upptäcka detta skadliga program och ta bort det från datorn. Det är möjligt att köra spyware borttagning program från en CD.

Instruktioner

1 Installera spyware-borttagning program på datorn med standardinställningarna.

2 Klicka på "Start", välj sedan "Den här datorn" eller "Dator". Öppna "C:" kör och hitta "Program Files". Dubbelklicka för att öppna den.

3 Högerklicka på spyware-borttagning program. Välj din CD- eller DVD-bränning enhet i "Skicka till" undermeny.

4 Placera en tom, inspelningsbar CD i systemets cd-bränning enhet när du uppmanas av Windows. Mata in ett namn för CD-skivan och välja inspelningshastighet. Klicka på "Nästa" för att bränna spyware-borttagning program till CD. Mata när du är klar.

5 Sätt den nyligen brända cd i datorns cd-enhet. Klicka på "Start" och öppna "Den här datorn". Välj skivenhet som innehåller den nyligen brända cd. Öppna spyware-borttagning mappen program på skivan och klicka på den körbara filen för att ladda programmet.

6 Klicka på "Sök efter problem" för att skanna ditt system. När sökningen är klar, se resultatet och klicka på "åtgärda problem."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com