Hur man öppnar en Fråga Box på Tumblr

April 24

Frågan funktionen på Tumblr är en av de saker som skiljer det från andra bloggar och mikrobloggplattformar. Tumblr är också känd för sin enkla användarvänligt gränssnitt, vilket gör det enkelt att skapa en blogg även om du inte har någon erfarenhet. Frågan funktionen på Tumblr är automatisk, vilket innebär att när du aktiverar det skapar Tumblr automatiskt en sida för dig med frågeformuläret. Men om ditt tema inte är kompatibel med sida länkar, måste du manuellt infoga länken till din Fråga sidan.

Instruktioner

1 Navigera till Tumblr och logga in på ditt konto.

2 Klicka på länken för bloggen som du vill skapa en Fråga Box överst på instrumentpanelen.

3 Klicka på länken "Inställningar" i högerspalten.

4 Rulla ned till Ask rubrik och klicka på rutan bredvid "Låt folk ställa frågor." Om du vill tillåta människor att ställa frågor anonymt, klicka på rutan bredvid "Tillåt anonyma frågor." Leaving denna okontrollerat kommer att kräva folk att fråga dig frågor med deras Tumblr användarnamn.

5 Skriv en rubrik för din sida i "Fråga sidans titel" fältet. Om du vill kan du använda Tumblr standard titel för sidan, "Fråga mig något."

6 Klicka på "Spara inställningar" längst ned på sidan.

7 Navigera till din blogg webbadress med "/ fråga" i slutet. Till exempel "http://exampleblog.tumblr.com/ask.” Det är där din Fråga ruta. Om ditt tema stöder sida länkar, bör du se en "Fråga" länken. Om inte, kopiera webbadressen och klicka på "skräddarsy" knappen i det övre högra hörnet.

8 Klicka på "tema." Om du inte har anpassade HTML aktiverat klickar Klistra in följande kod där du vill att länken ska synas på din blogg, som ersätter exempel URL med din Fråga URL "Aktivera anpassad HTML."

<a href="http://exampleblog.tumblr.com/ask”> Fråga </a>

9 Klicka på "Spara + Stäng" för att tillämpa ändringarna. Frågor kommer att visas i inkorgen på instrumentpanelen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com