Hur man gör en Barn Sash Fönster

May 17

Hur man gör en Barn Sash Fönster


En genomsnittlig gammalt hus har 40 fönsterbåge windows, och om du har använt dessa för ett par år, skulle de flesta kräver en hel del av reparation. Samma sak gäller för ladugården skjutfönster. Istället för att ta dig tid att åtgärda eller reparera ladan skjutfönster, kan du skapa en ny med hjälp av några enkla konstruktion verktyg och material. Detta gör att du kan börja om från början, och eventuellt införliva din egen design till nytt fönster. Skapa en lada skjutfönster är nästan densamma som att bygga ett vanligt fönster.

Instruktioner

Skapa en mall

1 Mät en gammal fönsterbåge och tillsätt 4 inches till sina mätningar vid skärning en bit av din ¾-tums björkplywood.

2 Skär fyra 2-tums breda remsor av din björkplywood med hjälp av tabellen såg. Skär ram bitar med hjälp av samma längd som den gamla fönsterbåge.

3 Fäst remsor av plywood till din mall med hjälp av Brad naglar.

Bygg fönsterram Fönsterram

4 Skär fyra bitar av din ram med rätt bredd mätt i den första sektionen. Lägg ¾ inches till järnvägs bitar "bredd för tapparna som kommer att ansluta dem till dina stättor och skär bitar på längden. Klipp dina sidostycken längd.

5 Använd tabellen såg med en dado blad vid skärning ¼-tums tjock och 3/8-tums långa tappar i ändarna av din nedre och övre delar.

6 Passa in mallens sidostycken mot sidostenarna i mallen. Markera dina tapphål 'end platser på din sidostycken.

7 Ställ in din router bordet för att skära 7/16 tum spår med ¼-tums rak bit. Skär en ¼-tums spår centrerad i sidostyckena "kant, och samtidigt se till att stanna vid platser markerade.

8 Använd din ¼-tums mejsel i kvadratur tapphål 'ändarna. Passar dina järnvägs tappar i din stile tapphål och göra nödvändiga justeringar.

9 Ta bitarna från din mall och placera en del band i mallen där lederna kommer att ligga, eller precis under och på sidorna av bitarna. Applicera lim på tapparna och tapphål, liksom mötet ansikten dina skenor och stättor.

10 Montera bitar och lägg dem i din mall för att hålla dem alla tillsammans medan limmet torkar. Kläm alla bitar längst ned i mallen för att förhindra rörelse. Lämna limmet torka i en timme.

11 Fäst glaset bågen, med hjälp av din glasförening och jämna ut med din spackel för att göra en vinkel på 30 till 45 grader. Låt föreningen att torka över natten innan du installerar fönstret.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com