Lägga till min URL till visitkort

June 27

Lägga till min URL till visitkort


När du lägger till en URL till ditt visitkort, du vill vara säker på att webbplatsen är relevanta för ditt företag och bild. Folk kommer att kunna besöka din webbplats lätt. Den exakta metoden för att lägga till en webbadress till ditt visitkort beror nästan helt på hur du utformar kortet - proceduren för att lägga ett fält är olika på Vistaprint och Moo, som varierar från FedEx anpassade design service. Men samma allmänna etikett och regler gäller oavsett hur du utformar dina visitkort.

Instruktioner

1 Undvik att använda en lång eller utarbeta webbadress, eftersom dessa kan vara svårt för potentiella besökare. Om webbadressen är för lång för att passa bekvämt på kortet, överväga att använda en URL-förkortningstjänst, eller använd ett nav sidan, såsom About.Me som länkar till din webbplats och andra relevanta online-profiler.

2 Gör inte webbadressen i fokus för kortet. Även om du vill att ditt visitkort för att driva trafik till din webbplats, se till att ditt namn och företagsinformation förblir i fokus för kortet.

3 Ta inte med "http: //" före webbadressen. Oavsett om du inkludera "www" är en fråga om stilistisk preferenser; besökare kommer att veta att "yourname.com" och "www.yourname.com" är samma sak.

4 Använd ett typsnitt som är lätt att läsa, och stor nog att webbadressen är läsbar. Eftersom människor kommer att behöva skriva in webbadressen manuellt, de behöver för att kunna läsa varje bokstav.

5 Ta inte med för många webbadresser. Överbelastning potentiella besökare med flera webbadresser innebär att du förringa det som ska roll - din webbplats eller blogg. En eller två URL: er är acceptabelt, men mer än så är klutter.

Tips

  • Se till att din webbplats är professionella och redo för besökare när du lämnar ut visitkort - brutna webbplatser leda besökare bort.
  • Huruvida att inkludera sociala medier länkar, inklusive din Twitter handtag, beror på hur lämpligt det är för din verksamhet och varumärke.
  • Överväga att placera din webbadress på baksidan av kortet, inte tillsammans med annan kontaktinformation; Detta gör att du kan ägna mer utrymme till webbadressen, men det är i slutändan en fråga om personlig stil.
  • Om du skapar dina egna visitkort med en Microsoft Word-mall, se till att webbadressen inte är understruken och blåfärgad - detta är hur Word-format hyperlänkar. Hyperlänkar är oprofessionellt på visitkort.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com