Hur Synkronisera ett Yahoo kalender med Outlook

June 20

Hur Synkronisera ett Yahoo kalender med Outlook


Yahoo! Kalender är en tjänst som tillhandahålls av Yahoo för att användas på webben. Det tjänar miljontals användare över hela världen som en av de största online kalandertjänster. Användarna måste ha en fri Yahoo! ID eller ett konto med Yahoo! att använda Yahoo! Kalender tjänsten. Kalandern läser också flöden från andra kalendrar som publicerats på olika webbplatser som använder Yahoo! Kalender-gränssnittet. Yahoo! Kalender kan enkelt synkroniseras med Microsoft Outlook med hjälp av Yahoo! Sync Beta.

Instruktioner

1 Växla till Kalender Beta-gränssnittet. Gå till Beta Kalender webbadress i avsnittet Resurs.

2 Klicka på knappen "Kom igång" på höger på sidan.

3 Välj din tidszon från rullgardinsmenyn.

4 Klicka på "Gå till New Kalender."

5 Stäng Microsoft Outlook och installera Yahoo! Sync Beta från webbplatsen i avsnittet Resurs.

6 Läs "Licensavtal för slutanvändare" och klicka på "Jag accepterar" längst ned på sidan. Klicka på "Spara" öppna den nedladdade filen och vänta tills installationen är klar.

7 Öppna Outlook och högerklicka på den runda apelsin cirkel som visas längst ned till höger på synkroniseringsskärmen. Detta kommer att börja din första synkronisering mellan Outlook och Yahoo! Kalender.

Tips

  • Säkerhetskopiera alla data i Outlook innan du synkroniserar det med Yahoo! Kalender för att undvika eventuella dataförluster.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com