Hur får man extra uttryckssymboler för Yahoo Messenger

May 27

Använda Yahoo Messenger är ett bra sätt att prata och ha kul med vänner och familj. Använda uttryckssymboler som följer med programmet kan göra dina konversationer så mycket roligare och uttrycksfulla. Det finns många sätt att få fler uttryckssymboler från Yahoo Messenger, inklusive nedladdning av program och även upptäcka några dolda känslor rätt i Yahoo Messenger. Allt är lätt att göra och snart kan du ha ännu fler uttryckssymboler att leka med.

Instruktioner

1 Hitta gömda uttryckssymboler som redan är laddade i din Yahoo Messenger-program. Det finns olika webbplatser som lista dem, inklusive den officiella webbplatsen. Med lite övning lära sig olika tangenttryckningar snart kan du överraska dina vänner och sedan lära dem vad du vet.

2 Hämta SweetIM, vilket är ett bra program att använda som en add-on i Yahoo Messenger. Du får inte bara uttryckssymboler, men även animerade smilies, avatarer, och spel. Detta program installeras också ett verktygsfält på din webbsida, men om du inte vill använda det kan du klicka bort det från verktygsalternativmenyn.

3 Ladda ner Smiley Central som installerar ett verktygsfält på din webbsida så att du kan använda smilies inte bara i Yahoo Messenger, men också i e-postmeddelanden och bloggar.

Tips

  • Kontrollera att du har den senaste versionen av Yahoo Messenger eftersom vissa av dessa program och tangenttryckningar inte fungerar med äldre versioner.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com