Vad orsakar Drupal installation?

October 4

Vad orsakar Drupal installation?


Drupal är ett populärt Content Management System, eller CMS, ett webbaserat verktyg som gör det möjligt för webbdesigners att bygga integrerade, funktionsrika webbplatser utan att behöva programmera HTML från grunden. Drupal CMS är självinstallerande, men din webbserver behöver flera verktyg och resurser påslagen för installation och resulterande webbplats för att fungera korrekt. Förstå komponenter som gör Drupal är nyckeln till att förstå installation.

PHP: Vad Drupal bygger på

PHP är en gratis webbaserad programvara och skriptspråk som fungerar tillsammans med HTML. Den var avsedd som en förlängning av HTML för att låta webbdesigners att enkelt skapa dynamiska webbsidor, det vill säga webbsidor som ändras enkelt och automatiskt baserat på åtgärder från betraktaren. PHP kan Drupal att ha funktioner som användarbaserade konton logga in referenser och enkel integrering med populära webbläsare och operativsystem.

Drupal och webbservrar

Kommersiella webbservrar göra installationen av fri CMS enkelt eftersom det inte finns några kostnader. Vem som helst kan skapa en webbplats snabbt efter att ha betalat för hosting. För att installera Drupal och skapa en levande webbplats måste du ha administrativ åtkomst till en webbserver. Drupal programfiler hämtas från Drupal webbplatsen och sedan laddas upp till värdservern. Du måste tilldela ett domännamn (www.example.com) att associera med Drupal filer (som utgör en grundläggande webbplats) med webbplatsens namn.

Drupal och databaser

När Drupal är igång, kommer dussintals filer och parametrar ändra och uppdatera kontinuerligt för att hantera sådana saker som nya användare, kontoinställningar och innehåll. För att slutföra Drupal Installation, en databas som MySQL skapas och i samband med Drupal att tillåta systemen att fungera. Installera och konfigurera en databas är en separat process från att installera Drupal, men det är ett vanligt inslag från webbhotell företag.

Drupal Anpassning

Användare som laddar ner Drupal installationsfilerna får en generisk uppsättning av filer som behöver anpassas för att arbeta i ett visst webbmiljö. Drupal har en mapp som heter "standardkatalog" och en fil som heter "settings.php" som du måste ändra för att möjliggöra lämpliga åtkomstnivåer. Använd en webbläsare för att navigera på webbplatsen och kompletta personalisering inställningar, till exempel inställningar webbplatsens namn, språk och tid. Drupal använder alla de komponenter som du sätter på plats för att göra din webbplats levande.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com