Minimikraven för Windows 7 Home Premium

October 5

Om du funderar på en uppgradering av datorns operativsystem, rankas Windows 7 Home Premium bland dina alternativ. Systemkraven för att installera det beror på om du kommer att använda 32-bitars eller 64-bitarsversion. Microsoft säger att 64-bitarsversionen kan ge mer effektiv verksamhet om du kör och växla mellan flera program samtidigt. Du får mest nytta av den här versionen om du har minst 4 GB RAM, även om dess systemkraven för installation av denna version är under denna tröskel.

Minne, processor, grafikkort

Du behöver minst 1 GB RAM för att installera 32-bitarsversionen av Windows 7 Home Premium och 2GB att installera 64-bitarsversionen. Processorns hastighet som krävs för båda anläggningarna är 1 GHz. Windows 7 Home Premium kräver DirectX 9 grafikprocessor med en WDDM 1.0 eller senare förare. Du kan behöva mer avancerade grafikhårdvara och extra minne för videouppspelning av vissa filer.

Hårddiskutrymme

Se till att du har minst 16 GB ledigt utrymme på hårddisken om du vill installera 32-bitarsversionen av Windows 7 Home Premium från en skiva. Du behöver 20 GB utrymme på hårddisken för skivbaserade 64-bitars system. Lägg 3GB till dessa summor om du planerar att ladda operativsystemet i stället för att installera det från en skiva.

andra krav

För att dra nytta av CD och DVD författarverktyg som finns i Windows 7 Home Premium, behöver du en optisk enhet. Vissa funktioner i Windows Media Center kan kräva att du lägger till en TV-mottagare och ytterligare maskinvara. Du kan ladda ner och köra Microsofts Windows 7 Upgrade Advisor för att bekräfta att din hårdvara, mjukvara och enheter kommer att vara kompatibel med den. Rådgivaren kan ge dig rekommendationer om ändringar som du behöver göra innan du uppgraderar.

Windows 7 funktioner

Windows 7 Home Premium innehåller verktyg för att hjälpa dig att övervaka och sätta gränser för dina barns Internetanvändning. Det ger dig också möjlighet att titta på och spela in TV-program på datorn. Du kan bifoga alla program till Windows 7 aktivitetsfält som ger dig omedelbar tillgång till de program du använder oftast. En sökruta inbyggd i Windows 7 Home Premium startmenyn gör det lätt att hitta filer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com