Mini Scanner Virus

September 22

Datorvirus är skadliga program som syftar till att sprida sig från en dator till en annan, störande med datorfunktioner. Virus kan komma förklädd som vanliga program eller filer, men de skadar system genom att korrumpera eller radera data. Mini scanner virus är ett sådant virus.

symptom

Mini scanner virus genomför en uppgift bar på infekterade datorns huvudskärmen med en okänd svart ikon. När du muspekaren över denna ikon, ett meddelande som läser "A mycket användbar mini skanner undvika trojanska attacker på din dator" dyker upp på skärmen. Om du klickar på ikonen öppnas ett programfönster upp hävdar att skanna din dator för att befria det från virus. Detta är faktiskt en del av viruset, och kommer att leda till filer blir skadad och data blir borttagna.

avlägsnande

Antivirusprogram och vissa anti-malware program kommer att ta bort mini scanner virus från datorn. Köp denna programvara och installerar på din dator, eller ladda ner gratis programvara för att göra jobbet. Denna programvara kommer att skanna din dator, identifiera och isolera viruset, så att du kan ta bort det.

Förebyggande

För att förhindra dator infektion från mini skanner virus eller andra virus, hålla dig uppdaterad anti-virus eller anti-malware program som körs på datorn. Kör en vecka skanning för att identifiera och ta bort eventuella hot mot ditt system.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com