Hur man använder Decompilers i Eclipse

May 31

Om du arbetar på ett Java-program som någon annan har arbetat på, eller om du har förlorat ursprungliga källmaterialet, kan du dekompilera programmet eller källa för att se hur det var skrivet. I Eclipse, en programmeringsmiljö, kan en mängd olika decompilers användas, inklusive bytekod, JD-Eclipse och JadClipse. Inom Eclipse, kan du hämta enkelt nya insticksprogram i programmet, så plugin installationen är enkel.

Instruktioner

Bytekod (fungerar med Eclipse 3,3-3,5)

1 Öppna Eclipse och det program du arbetar med.

2 Klicka i Eclipse 3,3-3,4, "Hjälp" och sedan "Programvaruuppdateringar," sedan "Hitta och installera" och sedan "Sök efter nya funktioner att installera" och sedan "Nästa" och sedan "New Remote Site."

3 Klicka i Eclipse 3.5, "Hjälp" och sedan "Installera ny mjukvara" och sedan "Arbeta med."

4 Klistra in "http://andrei.gmxhome.de/eclipse/" som webbadress och klicka på "OK". Klicka på "Nästa" och sedan "Finish."

5 Klicka på "Window" och sedan "Visning" och sedan "Övriga" och sedan "Java" och sedan "bytekod". Detta öppnar Decompiler.

JD-Eclipse (Fungerar med 3,2-3,6)

6 Öppna Eclipse och det program du arbetar med.

7 Klicka i Eclipse 3.6, "Hjälp" och sedan "Installera ny mjukvara" och sedan "Lägg till."

8 Klicka i Eclipse 3,3-3,4, "Hjälp" och sedan "Programvaruuppdateringar," sedan "Hitta och installera" och sedan "Sök efter nya funktioner att installera" och sedan "Nästa" och sedan "New Remote Site."

9 Klistra in "http://java.decompiler.free.fr/jd-eclipse/update" i platsfältet. Klicka på "OK". Klicka på "Nästa" och sedan "Finish."

10 Klicka på "Window" och sedan "Visning" och sedan "Övriga" och sedan "Java" och sedan "JD-Eclipse." Detta öppnar Decompiler.

JadClipse (Fungerar med 3,3 och lägre)

11 Öppna en webbläsare och ladda JadClipse från Sourceforge webbplats. Detta downlods en JAR-filen på skrivbordet.

12 Öppna Eclipse och det program du arbetar med.

13 Klicka på "Hjälp" och sedan öppna installera nya program menyn. Klicka på "Lägg till". Klicka på "Bläddra." Välj din lokala adress för JAR-filen, istället för att ange online-URL. Klicka på "OK" och sedan "Nästa" och sedan "Finish."

14 Klicka på "Window" och sedan "Visning" och sedan "Övriga" och sedan "Java" och sedan "JadClipse." Detta öppnar Decompiler.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com