Hur man använder YouTube på iTunes Video Podcast

June 5

Hur man använder YouTube på iTunes Video Podcast


Du kan använda en av två program för att importera YouTube matar in iTunes och titta på enskilda videoklipp med hjälp av programvaran. Apparna konvertera YouTube-videor till podcasts, vilket innebär att du kan också titta på dem offline i iTunes. Alternativt, prenumerera på "Best of YouTube" podcast från iTunes att titta på en vecka episod av YouTube klipp som du kanske inte annars ser. Dessa verktyg är gratis att ladda ner och använda, och inte utesluter varandra: Du kan importera video till iTunes som en podcast samtidigt som laddar ner "Best of YouTube" podcast.

Instruktioner

1 Hämta RSS Handler från code.google.com/p/rsshandler. Detta program ger dig möjlighet att prenumerera på YouTube flöden i iTunes och ladda ner filmer som en podcast. För att köra detta program, installera Java och ge programvaran alla behörigheter till datorn. När du har skapat en podsändning, dina poddsändningar uppdateras automatiskt varje gång du öppnar RSS Handler programvara.

2 Använda YTPodcaster. För att komma åt den här tjänsten, ladda ner AIR-programmet, där du kan hitta på YTPodcaster hemsida ytpodcaster.com. Den enda information du behöver för att prenumerera på en YouTube-användare kanal i iTunes är användarnamnet. Kör YTPodcaster appen när du är på nätet för att uppdatera videopoddsändningar.

3 Prenumerera på "Best of YouTube" podcast. Detta uppvisar höjdpunkter från förra veckans YouTube uppladdningar och ett sätt att titta på YouTube-klipp på iTunes om du inte vill ladda ner tredjepartsprogram. Producenterna uppdatera podcast vecka och du kan också överföra den till din iPod eller iPhone för att titta bort från datorn.

Tips

  • Hämta program och program från Internet endast om du vet att de kommer från en känd källa.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com