Så här fyller du Windows 7 Into mini

July 12

Så här fyller du Windows 7 Into mini


Netbooks, som ibland kallas minidatorer, i allmänhet inte komma med optiska enheter, t.ex. DVD-brännare. Även om dessa datorer levereras normalt med ett operativsystem förinstallerat (t.ex. Microsoft Windows XP eller en version av Linux), uppgradering till Microsoft Windows 7 kan vara ett alternativ. Windows 7 distribueras i två former: traditionella DVD-media och som en nedladdningsbar version i form av en ISO-bild. ISO bild är en exakt kopia av den traditionella DVD-media. För att installera Windows 7 på en netbook, måste ISO bilden kopieras till ett USB-minne.

Instruktioner

1 Ladda ner och kör Windows 7 USB / DVD Download Tool (se Resurser).

2 Välj ISO bilden av Microsoft Windows 7.

3 Klicka på "USB-enhet" på "Välj mediatyp" skärm.

4 Sätt din USB-minne till en USB-port på datorn. Välj enhetsbokstaven för USB-flashminnet. Klicka på "Börja kopiering." Ett fönster kan dyka upp ber att radera destinationen flash-enhet. Klicka på "Radera USB-enhet." Vänta tills kopieringen är klar.

5 Sätt in USB-flashminnet i en USB-port på netbook. Känga från flashminnet och fortsätta med det normala Windows 7 installation.

Tips

  • Det är också möjligt att använda flash-minneskort, som SD eller Compactflash, så länge som kapaciteten är minst 4 gigabyte.
  • Flashminnet behöver inte ägnas åt Windows 7. När Windows 7 kopieras till flashminnet, kan andra filer läggas på enheten eller kortet.
  • Denna Microsoft verktyget fungerar bara med officiella ISO-bilder som förvärvats från Microsoft.
  • Om destinations netbook redan kör Windows XP eller Windows Vista, kan dessa steg utföras på samma dator. Annars, om destinations netbook kör Linux, till exempel en annan dator kommer att behövas för att slutföra steg.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com