Hur logga in FiOS Router inställningar

January 28

Hur logga in FiOS Router inställningar


När du registrerar dig för Verizon FiOS höghastighetsinternet, skickar företaget en FiOS router. Routern är förkonfigurerad med standardinställningar som gör att du kan ansluta till Internet. Men om du vill ändra inställningarna, såsom möjliggör trådlös säkerhet eller konfigurera det trådlösa nätverksnamn, måste du logga in på routern. Lyckligtvis, Verizon FiOS routrar alla använder samma standard användarnamn, lösenord och IP-adress. Du behöver den här informationen för att komma åt inställningarna i routerns Management Console skärmen.

Instruktioner

1 Starta en webbläsare, och sedan ange "http://192.168.1.1" i adressfältet. Detta är standard-IP-adress för Verizon FiOS routrar.

2 Tryck på "Enter", och klicka sedan på "OK" på välkomstskärmen.

3 Skriv "Admin" i rutan Användarnamn och "Lösenord" i rutan Lösenord. Standard användarnamn och lösenord för FiOS routrar är "Admin" och "Lösenord".

4 Klicka på "OK" och huvudskärmen av FiOS routerns Management Console öppnas.

5 Klicka på varje flik för att komma åt routerns inställningar. Till exempel, klicka på "Wireless" -fliken för att få tillgång till routerns säkerhetsinställningar. Klicka på "Logga ut" längst ned till vänster på skärmen för att stänga Management Console när du är klar med redigeringen inställningarna.

Tips

  • Standard användarnamn och lösenord för att logga in på en FiOS router är både gemener.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com