Hur man flyttar verktygsfält i IE 8

December 11

Hur man flyttar verktygsfält i IE 8


Vissa verktygsfält i IE8 (Internet Explorer 8) kan flyttas för att anpassa sin plats för att bättre passa dina behov. IE8 levereras med fyra separata verktygsfält: menyraden, favoriter bar, kommandofältet och statusfältet. Både fältet Favoriter och kommandofältet kan flyttas i IE8. Statusfältet (längst ner på IE8 fönstret) och menyfältet kan emellertid inte flyttas. Alla verktygsfält i IE8 kan inaktiveras för att förhindra dem från att visas.

Instruktioner

1 Öppna IE8 genom att dubbelklicka på "Internet Explorer" -ikonen på skrivbordet i Windows. Klicka på "Visa" -knappen på menyraden högst upp på skärmen.

2 Markera "Verktygsfält" i rullgardinsmenyn som visas. Klicka på "Lås verktygsfälten" i menyn som dyker ut till höger. Den bock bredvid det här alternativet kommer att tas bort och verktygsfält kommer att låsa upp.

3 Klicka och håll verktygsfältet separator bredvid verktygsfältet som du vill flytta. Denna separator ser ut som en streckad lodrät linje.

4 Dra verktygsfältet till den plats som du vill flytta det till. Klicka på "Visa" -knappen och markera "Verktygsfält" i menyn. Klicka på "Lås verktygsfälten" och dina ändringar kommer att sparas permanent.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com