Hur man lär sig kinesiska språket Online

November 20

Med spridningen av video on demand, podcasting och interaktiva Internet-teknik, lära sig ett språk på nätet är inte bara bekvämt utan i många fall gratis. Som en av de snabbast växande akademiska ämnesområden, enligt The New York Times, det finns ett överflöd av webbplatser som erbjuder kinesiska språkinlärning verktyg. I själva verket, med tid, engagemang och en anslutning till Internet kan du lära dig kinesiska.

Instruktioner

1 Avsätta en viss tid för att studera, praktik och översyn. Sedan lära sig ett språk behöver ständig övning, se till att din studietid är en som du alltid kan hålla.

2 Skapa en plan för självstudier som anger områden i studien samt framsteg riktmärken. Till exempel kan du välja att fokusera dina studier inledningsvis på sådana områden som själv introduktioner, tid och plats, grundläggande siffror eller restauranger.

3 Hitta en online-kinesiska språk webbplats som China Central Television: Lär dig att tala kinesiska eller Lär dig kinesiska, BBC: s Lär dig kinesiska eller den fria lektions delar av premiären kinesiska språket platser såsom ChinesePod eller Nciku. Sök sina lektionsplaner för ämnen som matchar din studieplan.

4 När du bestämmer dig för en lämplig plats (s), granska lektionsplanering och arkiverade lektioner. Välj de som överensstämmer med din självstudier lektionsplanering. Följ instruktionerna per lektionerna tillhandahålls via webbsajter.

5 Som ni framsteg, komplettera dina studier genom att titta på kinesiska språket video, filmer och shorts på sådana platser som YouTube.com eller kinesiska video webbplats Tudou.com

Tips

  • Kinesiska är ett svårt språk att bemästra. Medan dedikerade självstudier med online lektioner kommer utan tvekan att leda till förbättringar, finns det ingen ersättning för formell klassrumsutbildning och praktik.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com