MySpace Vs. Facebook Vs. Twitter

April 21

Sociala nätverkssajter ge användarna ett sätt att ansluta till varandra på ett sätt som inte är möjligt innan internet. Tack vare kraften i dessa webbplatser att länka individer tillsammans, kan man nu återförenas med gamla high school klasskamrater och familjer kan hålla kontakten med släktingar som bor en halv värld bort. Även om dessa sociala nätverk kan komma och gå, har en del gjorts och behålla betydande popularitet under de senaste åren.

Twitter

Twitter är en mini-blogg av olika slag, så att användarna kan lägga korta uppdateringar av 140 tecken eller mindre kallas tweets. Dess kort kommentar gräns gör det möjligt att anta ett snabbmeddelande typ av gränssnitt, samtidigt som det allmänhetens tillgång av en blogg. Först lanserades 2006, Twitter har betydande popularitet och successivt lockar fler användare i april 2011. Det har även några kändisar med på resan, så att de kan ansluta till sina fanbases säkert och enkelt. En användare kan ställa in Twitter för att arbeta med sin mobiltelefon, att låta honom skicka SMS som Twitter-uppdateringar.

Mitt utrymme

Ett socialt nätverk som har haft en stark följande, MySpace tillåter en användare att lägga sin favoritmusik och särskilt utforma utseendet på sin profilsida. Användare kan ansluta med andra vänner på MySpace och även länka ett Facebook-konto med deras MySpace-sida. Blomstrande i popularitet i slutet av 2006, MySpace blev också en av de första att lyfta fram de många farorna med sociala nätverkssajter. Senare hade avstått en del av sitt forna användarbas till andra sociala nätverkssajter, men är fortfarande ett vanligt namn i sociala nätverk världen.

facebook

En av de mest populära sociala nätverkssajter som existerar och med april 2011, Facebook uppstod som en hemsida för endast studenter. Allteftersom tiden gick blev det mer inkluderande, tills någon kan skapa ett konto. Facebook tillåter en användare att skicka bilder, ta kontakt med vänner, skapa korta "statusuppdateringar" och skapa ett släktträd på hans profil. Han kan dela länkar, spela online-spel och även kontakt med favoritföretag, TV-program, kändisar.

Vanliga trender i säkerhet

De populära sociala nätverkssajter alla dela olika trender gemensamt, med säkerhet främst bland dem. När någon skickar något på nätet, är det ofta sprids så snabbt att hon har aldrig möjlighet att ta bort den helt och hållet. Detta gäller för ord, bilder och annan känslig information hon kanske inte vill stor spridning. Sociala nätverkssajter också potentiellt öppna dörren för rovdjur att spionera för offer för brottslingar att handla för enkla mål och kan ge gamla bekanta med agg med personlig information för att orsaka skada. En person bör alltid sunt förnuft när man använder ett socialt nätverk och aldrig avslöja personligt känslig information.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com