Fakta om Online dating service

January 20

Fakta om Online dating service


Online dating har funnits sedan mitten av 1990-talet, erbjuder ett annat alternativ för dem som söker partner i ett privat sätt. Från och med augusti 2010 finns mer än 2.000 Internet dating webbplatser. Vissa webbplatser är skräddarsydda för dem som söker långsiktiga relationer medan andra är utformade för casual dating.

Historia

Match.com var den första stora dejtingsajt och premiär 1995. Sajten fokuserar bara på att hitta ett datum i motsats till en potentiell make. Match.com finns i 32 länder, men ger inte matchmaking tjänster. Webbplatser som eHarmony.com och Chemistry.com fokusera på mer allvarliga förhållanden. Andra online dating tjänster att notera inkluderar Plentyoffish.com och Singlesnet.com.

Kostar

Användare kan i allmänhet visa profiler av webbplatsens deltagare gratis innan man beslutar att registrera dig. Medlemskap kostar i allmänhet ca $ 25 per månad, från och med augusti 2010. Många webbplatser kör specialerbjudanden som "fria helger" där du kan skapa en profil och bläddra innan ett permanent beslut att ansluta sig till platsen.

Specfic online dating sites

Medan online dating webbplatser i allmänhet inte diskriminera och tillåter vem som helst kan ansluta sig till, det finns några platser med särskild inriktning för vissa grupper. Dessa inkluderar kristna och judiska dating service, African American, latinamerikanska, asiatiska, indiska och ledande dating service plus webbsajter för homosexuella och lesbisk befolkning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com