Hur Bypass Datoradministratör

October 2

Hur Bypass Datoradministratör


Om du har glömt administratörslösenordet till datorn, kan du frestas att installera om operativsystemet, så att du kan använda den igen. Det finns dock ett enklare sätt att gå till väga. Genom att använda en fri programvara som kallas en "start-cd," du kommer att kunna återställa lösenordet för ditt administratörskonto och komma tillbaka in i din dator.

Instruktioner

1 Hämta en boot CD, såsom Hiren Boot CD eller Ultimate Boot CD (klicka på lämplig länk i avsnittet Resurs) till extra dator. Boot CD är gratis att ladda ner och kommer i en ISO-fil format, som är en virtuell skiva bild som du kan bränna på en CD.

2 Bränna ISO bilden av start-cd till en tom CD-skiva med CD-bränning på extra dator. Inne i CD-bränning, klicka på "Bild Burn" för att initiera denna process. När processen är klar, mata ut CD-skivan och märk den, så att du inte glömmer vad det är.

3 Sätt i start-cd i datorn som behöver ha återställningen administratörslösenordet. Starta om datorn, och starta upp från CD genom att trycka på knappen som öppnar startmenyn (denna knapp visas på skärmen när datorn först startar) och sedan välja "starta från CD" alternativet.

4 Välj "Password Reset" och klicka sedan på "Uppdatera" för att uppdatera listan över användarkonton på datorn. Välj "Administratör" användarkonto, klicka på knappen "Återställ lösenord" och ange i det nya lösenordet du vill att datorn ska ha. Klicka på "OK", och starta om datorn för att logga in med det nya administratörslösenordet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com