Hur att överföra meddelanden från Outlook Express till Win Mail

January 17

Hur att överföra meddelanden från Outlook Express till Win Mail


Outlook Express Programmet ingår endast på Windows XP och tidigare versioner av operativsystemet. Från och med Windows Vista, var Outlook Express ersatts av ett e-postklient som kallas Windows Mail. Om du byter till en ny dator eller uppgradera datorn till Windows Vista eller 7, kan du överföra dina Outlook Express-meddelanden och sedan importera dem till Windows Mail.

Instruktioner

1 Öppna Outlook Express på PC med Windows XP, gå till menyn "Verktyg" och välj "Alternativ".

2 Gå till "Underhåll" fliken i popup-fönster och klicka på "Mapp" -knappen. En dialogruta visas och visa vägen till Outlook Express meddelandedata.

3 Öppna Start-menyn och klicka på "Den här datorn".

4 Navigera till sökvägen du hittade i steg 2 och kopiera mappen märkt "Outlook Express" på din flash-enhet eller en extern hårddisk. Du behöver överföra data på en flash-enhet, även om du kommer att använda Windows Mail på samma dator, eftersom du uppgraderar till Windows Vista eller 7 skrivs alla dina filer.

5 Anslut din flash-enhet eller en extern hårddisk till datorn som kör Windows Vista eller 7 och starta Windows Mail-programmet.

6 Gå till menyn "Arkiv", expandera "Import" menyn och välj "Meddelanden".

7 Markera "Microsoft Outlook Express 6" från listan över program och klicka på "Nästa".

8 Välj "Importera e-post från en OE6-katalog" och tryck på "OK".

9 Tryck på "Bläddra" -knappen, gå till "Outlook Express" mapp på din flash-enhet eller en extern hårddisk och klicka sedan på "Välj" och "Nästa".

10 Välj vilken e-post mappar som du vill importera, tryck på "Nästa" och klicka sedan på "Finish" för att slutföra importprocessen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com