Hur man tar bort Microsoft Office Trial

July 14

Hur man tar bort Microsoft Office Trial


Datorer har sjunkit kraftigt i pris under åren, och för att förbli konkurrenskraftiga med varandra, har datortillverkare tvingats skära hörn där det är möjligt. Ett av resultaten av priskrig är det faktum att det är ytterst sällsynt att hitta en ny dator med en gratis kopia av dyra program som Microsoft Office. I stället kan en ny dator inkluderar en gratis Office rättegång, som varar i 60 dagar tills den måste köpas. Om du har en fri Office prov på din dator och inte har för avsikt att köpa den, överväga att ta bort det från datorn att återta flera hundra megabyte hårddiskutrymme.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och klicka sedan på "Kontrollpanelen".

2 Dubbelklicka på "Lägg till eller ta bort program" om du tar bort Microsoft Office prov från Windows XP. Om du tar bort Office prov från Windows Vista eller Windows 7, dubbelklicka på "Program och funktioner" eller "Avinstallera ett program".

3 Klicka på "Microsoft Office Klicka-och-kör 2010" och klicka sedan på "Ta bort" eller "Avinstallera". Ett varningsfönster visas, påminner dig om att ta bort Klicka-och-kör kommer också att ta bort Microsoft Office 2010 från datorn.

4 Klicka på "Ja". Den fria test Microsoft Office är helt bort från datorn.

5 Klicka på "Ja" för att starta om datorn när du uppmanas.

Tips

  • Stegen i den här artikeln hänvisar specifikt till gratis prov för Microsoft Office 2010. Tidigare versioner av Microsoft Office har också gratis prövningar, och även "Lägg till eller ta bort program" eller "Program och funktioner" posten för tidigare versioner av Office är inte samma sak kan du ta bort programmet med hjälp av samma metod som beskrivs i den här artikeln.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com