Hur man ställer in linjeraster i Adobe InDesign

February 20

Hur man ställer in linjeraster i Adobe InDesign


Ställa in linjeraster i Adobe InDesign är en pre-press utskriftsfunktionen. Linjen skärmen har alltid vara kända för plattorna som utskriften kommer att ske. Det är lätt att välja linjeraster med InDesign som du ställer in utskriftsparametrar för en given uppgift. Skärmupplösningen är att skriva ut vilken upplösning dpi är en själv utskriven sida. I professionell fyrfärgstryck, är dessa punkter som produceras av linjeraster, en för varje färg. Den allmänna praxis är att få krav linje skärmen från skrivaren innan förpackning jobbet för utskrift.

Instruktioner

1 Klicka på "Arkiv"> "Skriv ut" med dokumentet redan är öppet i InDesign.

2 Välj en skrivare med en Postscript Printer Description (PPD-fil). En PPD-fil och en Postscript-skrivare behövs för inställningar linje på skärmen.

3 Välj "Output" från den vänstra sidan av "Skriv ut" i dialogrutan. För "Mode" och välj antingen "Separationer" eller "In-RIP-separationer."

4 Ange emulsion, bildexponering och utskriftsupplösning för separationerna.

5 Ange alternativ för fyrfärgsplåtar som skall separeras. Den fyrfärgstryck ikon visas. Välj "Konvertera alla dekorfärger till process" att säkerställa att det inte finns några dekorfärger i jobbet. Välj "Övertryck svart" så att inga färger oavsiktligt ut över text.

6 Välj "Arkiv"> "Skriv ut" för att skriva ut lokalt, eller "Arkiv"> "Export" för att montera jobbet för en utanför tryckeriet.

Tips

  • Att skapa en gradient mellan två dekorfärger, tilldela olika rastervinklar till dessa färger.
  • Med hjälp av en finare skärm --- 100 lpi, till exempel --- med en lågupplöst skrivare för slutresultatet faktiskt minskar kvaliteten på bilden när det skrivs ut.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com