Hur man gör Aktiviteter i CS5

April 23

Hur man gör Aktiviteter i CS5


Adobe Photoshop CS5, som ingår i Adobe Creative Suite 5, ger användarna möjlighet att skapa och redigera bilder och grafik med oändliga anpassningsmöjligheter. Photoshop tillåter användare att skapa inspelade åtgärder som kan tillämpas på många bilder automatiskt i omgångar eller enstaka bilder när det behövs för att göra komplexa uppgifter snabbt och effektivt, vilket sparar användarna tid och ansträngning samtidigt som de önskade resultaten.

Instruktioner

1 Öppna en fil genom att gå till "File" och "Open" och välj sedan dokumentet och klicka på "Öppna", eller skapa en ny fil genom att klicka på "File" och "New" och välj sedan en destination och ange ett namn och klicka sedan på "OK" eller "Skapa".

2 Klicka på "Window" i menyraden högst upp på skärmen på en Mac eller toppen av programfönstret på en dator, och klicka sedan på "Åtgärder" för att öppna åtgärdspanelen.

3 Klicka på den lilla pappersikonen till vänster om papperskorgen kan i det nedre högra hörnet på åtgärdspanelen för att skapa en ny åtgärd, skriv sedan önskad åtgärd namn och klicka på "Record".

4 Utför varje steg du vill att åtgärden ska omfatta. Till exempel, om du vill att åtgärder för att ändra storlek på en bild till halv storlek och ersätta den ursprungliga, klicka på "Bild" och sedan "Image Size". Klicka på rullgardinsmenyn bredvid varje dimension och markera "Procent". Skriv "50" i bredd och höjd lådor, klicka sedan på "OK". Klicka på "File" och "Spara" för att spara över den ursprungliga, och klicka sedan på "Stop" -ikonen fyrkant längst ner till vänster på åtgärdspanelen för att stoppa inspelningen.

5 Klicka åtgärden i åtgärdspanelen och klicka sedan på "Play" längst ned på panelen för att tillämpa de åtgärder som den aktuella bilden eller välj åtgärden under batch-bearbetning för att ändra flera bilder på en gång.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com