Catia wireframe Modellering Tutorial

January 27

Catia wireframe Modellering Tutorial


Förr i tiden, ingenjörer och arkitekter byggt fysiska modeller av en föreslagen byggnadskonstruktion. Idag, bygga en modell är så enkelt som att peka och klicka procedur på en dator med hjälp av wireframe modellering programvara som Catia.

Fungera

Catia programvara använder flera blomlådor för inmatning av byggnadsparametrar, såsom avstånd mellan träreglar. Programvaran bygger en visuell modell, komplett med trådmodell punkter och linjer, baserat på de givna parametrarna. Programvaran rapporterar eventuella konstruktionsfel under byggprocessen. Denna grundläggande visualiseringstrottoarkanter beräknings misstag innan genomföra en kostsam konstruktion jobb.

Funktioner

Små justeringar är möjliga modellen är byggd genom att hålla datorns musen över området som kräver förändring. Flytta wireframe punkter eller linjer ändrar avståndet avståndsparametrarna. Designern kommer att se de numeriska förändringar på datorskärmen i realtid.

fördelar

En största fördelen med Catia programvara är de medföljande varningsmeddelanden. Varningar visas när en användare flyttar en trådmodell punkt eller linje till en fysiskt omöjligt parameter. Ändra parametern tills Catia programvara bort sina varningsmeddelanden.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com