Hand Drawn Effekt i Photoshop

April 12

Photoshop är branschstandard för redigering av foton och skapa pixelbaserade ritningar. Eftersom fler och fler designer skapas med hjälp av datorer, många designers försöker återgå till handritade bilder. Människor beundrar ofta förmågan att dra för hand kräver. Lyckligtvis kan du använda Photoshop för att skapa handritade effekter, oavsett om du har ritning färdigheter.

Rita för hand

Det enklaste sättet att skapa en handritad effekt i Photoshop är att faktiskt dra bilden. Om du har en ritplatta kan du använda "Brush" eller "Pen" verktyg och dra direkt i Photoshop. Alternativt kan du dra bilden på papper, precis som man gjorde innan Photoshop existerade, sedan scanna in bilden i Photoshop med en scanner. När bilden är i Photoshop, kan du justera utseendet med hjälp av Photoshop verktyg, såsom ändra färg, ändra storlek på ritningen och justera ljusstyrkan.

filter

Kanske har du ett foto redan att du vill bli en handritad bild. Photoshop innehåller flera effekter som låter dig göra detta. Den "färgade ritar" filter kommer att ge bilden effekten att det drogs med färgpennor genom att tillämpa en grov kors utseende till kanterna. Effekter i "Sketch" filter menyn använder bakgrunden och förgrundsfärger för att rita bilden, vilket ofta leder till handritade effekter. Den "Charcoal" filter vänder bilden till en bild dras med hjälp av färger kol. Den "Graphic Pen" filter skapar en annan användbar handritade effekt genom att ersätta detaljer i bilden med fina, linjära bläck stroke. Experimentera med olika skiss filter kan ge några stora handritade effekter.

DitherFree

Verlag Martin Koch utvecklat en plugin som heter DitherFree som var avsedd att ändra bilder till gitter linjegrafik. Den DitherFree handledning i avsnittet resurs visar hur man ändra en vanlig bild i en illustrerad linjegrafik. Först måste du ladda ner DitherFree plug-in. Sedan avmätta bilden och tillämpa en oskarp mask filter på bilden. Använd sedan DitherFree plugin för att skapa den slutliga handritade effekt. Om du vill att bilden ska vara färgad, skapa ditrerat bild på en ny skärmad lager.

simulera Sketches

Förutom Photoshop filter och effekt, kan du simulera en skiss av en teckning genom att kombinera några effekter. Först måste du avmätta och kopiera originalbilden. Då, invertera det översta lagret. Ändra det översta lagret till "Color Dodge" blandningsläge. Lägg en oskärpa för att skapa handritade effekt. Om du vill att bilden ska vara en färgad skiss, lämna en kopia av den ursprungliga färgbild på botten och dölja mellanskiktet.

Simulera Hand Drawn Bild

Du kan också kombinera "High Pass" och "Notepaper" effekter för att skapa en handritad bild effekt. Bilden måste vara en enkel bild innan du börjar. Skapa en kopia av bilden och lägger till en vit bakgrundslagret. Tillämpa "Högpass" -filter och "Antecknings" -filter i det översta lagret. Justera "Image Balance" i Anteckningsfiltret. Ändra det översta lagret är blandning effekt "Multiplicera" och justera opaciteten på färgskiktet. Använd en "Layer Mask" för att rensa upp spotiness i bilden.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com