Hur Visa Vidare E-postbilagor i Outlook

April 13

Hur Visa Vidare E-postbilagor i Outlook


Outlook är en del av Microsofts Office Suite och används för att hantera personlig och företagsrelaterad e-post och kalendrar. Ibland när du skickar och tar emot e-post, ett meddelande och dess tillhörande fastsättning vidarebefordras till andra avsedda partier som kommer att gynnas av att titta på korrespondens. Dock kommer vidarebefordrade bifogade filer inte automatiskt på grund av integritets- och säkerhetsskäl. Med några få steg, kan du få tillgång till e-postbilagor som har vidarebefordrats till dig eller att du har vidarebefordrat till andra.

Instruktioner

1 Öppna Outlook och tillgång till meddelandet som innehåller den bifogade filen du vill visa. Sök din "Inbox" eller populära mappar om du fick det vidarebefordrade fäste. Sök din mapp "Skickade försändelser" om du vidarebefordrade meddelandet.

2 Klicka fäst när meddelandet visas. Fästet är typiskt identifieras genom en bild av ett gem och ligger direkt under "Subject" raden av e-post. En skärm visas där du uppmanas att förhandsgranska eller att öppna filen.

3 Klicka på "Förhands File" för att visa filen i meddelanderutan.

4 Dubbelklicka igen på den bifogade filen och klicka sedan på "Öppna" för att se hela bifogad fil.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com