Lägga till en Spara-knappen för att en befintlig PDF-formulär

April 14

Lägga till en Spara-knappen för att en befintlig PDF-formulär


Portable Document Format (PDF) är ett filformat som används för att konvertera material som skapats med olika program i ett dokument som är allmänt ses av alla användare med en PDF-läsning program, till exempel Adobe Reader. Ett vanligt användningsområde för PDF-dokument är att lägga dem som interaktiva formulär på webbplatser eller som bilagor i e-post. PDF-formulär kan skapas med hjälp av en mängd funktioner, beroende på vilket program som används för att skapa dem. Många fält kan sättas till PDF-form, såsom en knapp som tillåter användaren att spara formuläret. Du kan lägga till en spara-knappen för att en befintlig PDF-format, med rätt program, genom att följa några steg.

Instruktioner

Använd en kommersiell PDF Writing Program

1 Hämta en kommersiell PDF skrift ansökan. Det finns många PDF skriva program finns att köpa. Innan du väljer ett program, se till att du väljer har en form som gör att du för att lägga till en interaktiv knapp till befintliga PDF-dokument. Adobe Acrobat Pro, som används i de steg som följer, har en interaktiv knapp verktyg. Eftersom Acrobat Pro är något dyrt, prova gratis testversion som är tillgänglig från Adobes webbplats.

2 Starta Adobe Acrobat Pro och öppna den befintliga PDF-formulär som du vill lägga till en spara-knappen. Välj "Open" från menyn "File" för att få tillgång till "Öppna" dialogrutan. Gå till mappen där den befintliga PDF-format sparas med "Look in" menyn. Klicka en gång på filnamnet och en gång på knappen "Öppna".

3 Välj "Formulär" alternativet på menyn "Verktyg". Denna åtgärd kommer att generera en lista över tillgängliga former verktyg till höger. Klicka en gång på "Button Tool" alternativet. Detta Markören ändras till ett plustecken. Klicka en gång i det område av dokumentet som du vill lägga till spara-knappen och dra till en lämplig storlek samtidigt som du håller ner musknappen. En "Knappegenskaper" rutan kommer att generera när du släpper musknappen.

4 Klicka en gång på "Action" -fliken. Använd menyn "Välj åtgärd" för att välja "Kör en menyalternativet" alternativet. Klicka en gång på "Lägg till" knappen för att starta en lista över tillgängliga menyalternativ. Välj "Arkiv> Spara som" alternativ och klicka en gång på "OK" -knappen. Klicka en gång på fliken "Alternativ". Skriv "Spara" eller "Spara som" i "Label" -fältet för att skilja på knappen som en spara-knappen. Använd de andra tillgängliga alternativ för att justera utseendet på knappen spara. Klicka en gång på knappen "Stäng" när du är klar justera spara knappegenskaper. Kom ihåg att spara dina ändringar i formuläret med hjälp av "Spara" alternativ under menyn "File".

Använd en gratis PDF Writing Program

5 Ladda ner en gratis PDF skrift ansökan. Det finns flera PDF skriva program tillgängliga för gratis nedladdning. Innan du väljer ett program, se till att du väljer har en form som gör att du för att lägga till en interaktiv knapp till befintliga PDF-dokument. PDFill, som används i de steg som följer och är tillgänglig för gratis nedladdning från PDFill webbplats har en interaktiv knapp verktyg.

6 Lansera "PDFill PDF Editor" och öppna den befintliga PDF-formulär som du vill lägga till en spara-knappen. Välj "Öppna befintliga PDF-projekt" i menyn "File" för att få tillgång till den "öppna" dialogrutan. Gå till mappen där den befintliga PDF-format sparas med "Look in" menyn. Klicka en gång på filnamnet och en gång på knappen "Öppna".

7 Välj "PDF Action" alternativ från menyn "Verktyg". Detta Markören ändras till ett plustecken. Klicka en gång i det område av dokumentet som du vill lägga till spara-knappen och dra till en lämplig storlek samtidigt som du håller ner musknappen. En "Link" rutan kommer att generera när du släpper musknappen.

8 Använd menyn "Välj åtgärd" för att välja "Starta program eller dokument" alternativet. Skriv det aktuella filnamnet i "Application" -fältet. Skriv "Spara" i "Operation" fältet. För att spara PDF-formuläret till användarens hårddisk, skriver en universell väg in i "DefaultDir" område, såsom "C:. \ Desktop" Om användaren inte har denna väg, kommer han att bli ombedd att välja en annan mapp. Klicka en gång på "OK" -knappen. Klicka en gång på "Lägg till" knappen för att starta en lista över tillgängliga menyalternativ. Välj "Arkiv> Spara som" alternativ och klicka en gång på "OK" -knappen. Du kan skriva "Spara" eller "Spara som" direkt på knappen för att märka det. Kom ihåg att spara dina ändringar i formuläret med hjälp av "Spara" alternativ under menyn "File".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com