Hur komprimera och skicka en MPG-fil

January 29

Hur komprimera och skicka en MPG-fil


Det bästa sättet att komprimera och skicka filer på din dator, inklusive MPGs (mer känd som MPEG-filer), är att zip filen och sedan bifoga det till ett e-postmeddelande. Datorn (antingen en Mac eller en Windows-baserad dator) har en zip verktyg redan är installerad på datorn, så att komprimera filen tar bara några minuter av din tid och inte kräver några särskilda nedladdningar program.

Instruktioner

1 Navigera till MPG (MPEG) filen på hårddisken.

2 Högerklicka på filen och välj sedan antingen "Zip" eller "Komprimera" (beroende på datorns operativsystem du kör) från rullgardinsmenyn. Om du använder en Mac utan höger musknapp, måste du hålla ned "Ctrl" och klicka sedan på filen för att få upp samma uppsättning alternativ. Zip programvara visas på skärmen.

3 Välj en plats där för att komprimera filerna och sedan klicka på antingen "Komprimera" eller "Zip." MPG filen ska komprimeras, och du kan hitta den i det valda spara plats.

4 Öppna din e-postklient programvara eller öppna webbläsaren och logga in på din e-postkonto. Välj "Skriv" och skriv in den e-postadress som du vill skicka videofilen. Skriv ett ämne och ett meddelande som du vill skicka. Klicka på "Anslut" och välj sedan den komprimerade MPG-filen. Klicka på "OK" och sedan på "Skicka". Videofilen kommer att skickas till mottagarens e-postadress.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com