Hur man gör Lights Med videoeffekter

June 21

Hur man gör Lights Med videoeffekter


Den ljussabel duell specialeffekter, en klassisk filmbilden sedan lanseringen av "Star Wars" på 1970-talet, har tillämpats på tusentals fläkt videor, parodier och andra science fiction-projekt. Du kan skapa en realistisk utseende version av lightsaber med hjälp av avancerad videoredigering programvara. Med rätt bildutrustning och ljudeffekter, kan du göra ljussabel film som liknar filmen blev känd genom filmen.

Instruktioner

1 Öppna bilder i en avancerad videoredigerare som Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro eller Sony Vegas. Skarva filmen i klipp som separerar lightsaber olika vinkelskott. Du kommer att behöva skapa en separat ljussabel effekt för varje vinkel.

2 Skapa en ny färgad fast skikt som går över toppen av bilden som innehåller ljussabel. Välj din lasersvärd färg. Vanliga lightsaber färger är rött, lila och blått.

3 Ändra storlek det färgade fasta skiktet i en lång rektangel form som liknar formen av ett lasers. Använda en maskeringsverktyget för att fjäder av kanterna, så att lasers inte ser ut som en stor låda. Det borde ha runda kanter på varje hörn.

4 Ändra ljussabel opacitet, den omformade färgat fast skikt, till 65 procent. Detta ger den utseendet av en ljusstråle med den fasta kraften i ett svärd.

5 Lägg till en "Glow" eller "Glödande kanter" effekt till ljussabel. Namnet på den glödande kanter funktionen varierar beroende på programvara, men ger lasers med samma yttre sken. Ställ en ljusare glöd färg och justera opaciteten till 75 procent.

6 Ställ in ljussabel position på skärmen i början av filmen. Matcha botten av lasers till toppen av handtaget i videon. Klicka på ljussabel lagrets "Key Frame" ikon för "Position" och "Rotation", som låter dig ställa in animeringspunkter för att flytta och rotera ljussabel runt på skärmen.

7 Flytta några bildrutor framåt i filmen. Justera lasers position och rotation för att matcha handtaget på skärmen. Fortsätt att justera för andra vinklar tills du når slutet av klippet.

8 Lägg till en "Motion Blur" effekt på ljussabel skiktet. Detta ger ljussabel en realistisk oskärpa när animeringen spelas, så att den smälter med videon bakgrund rörelse.

9 Spela en Fört Förhandsgranskning av videon. Titta på lightsaber effekter noga. Gör eventuella justeringar till opaciteten eller glöd effekt så att det ser realistiskt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com