Hur fixar Laptop Högtalare

March 14

Bärbara datorer är en teknisk konstigt, särskilt när man betänker att 45 år sedan de minsta datorerna behövs ett helt rum och en armé av människor att göra maskinerna fungerar. Numera kan vi ta terabyte lagrad data med oss ​​vart vi än går med våra bärbara. Men ett problem med bärbara datorer verkar vara i kvaliteten på ljudet som kommer ut av dem. Ibland är det bara dåliga högtalare, men återställningsdatorinställningar kan hjälpa.

Instruktioner

1 Klicka på menyn "Start" och välj "Tillbehör" i alla program. Öppna Verktyg mappen System.

2 Starta Systemåterställning programmet från Tools mappen System. Detta öppnar en välkomstskärmen för Systemåterställning.

3 Klicka på den första alternativ som säger "Återställ datorn till en tidigare tidpunkt." Tryck på knappen "Nästa" längst ned på skärmen.

4 Välj den senaste punkten av restaurering på "Välj en återställningspunkt" sida genom att klicka på djärva datum och sedan en av punkterna i den högra sidomenyn. Klicka på "Nästa" för att gå vidare återställningsprogram.

5 Välj "Nästa" när Systemåterställning ber om bekräftelse och låt restaurering köra igenom. Starta om datorn när återställnings finish.

6 Välj administratörskontot och ange administratörslösenordet. Du kommer att se en skärm som ber dig att bekräfta återställningen. Välj "OK" -knappen.

Tips

  • Håll alltid firmware-versioner uppdaterade för att säkerställa en väl fungerande dina datorkomponenter.
  • Spela inte högtalarna för högt eller du kan skada dina öron.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com